Skocz do zawartości

SEOKatalog a localhost

qpek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jaki jest sens instalacji katalogu na localhost :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wiejec zachodu z instalacją na lh niż tym wrzucaniem na FTP

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wcale nie. Trzy minuty roboty i skrypt działa na localhoście :)

Edit: Tzn. myślałem że działa. Podczas instalacji wywala:

"Brak ustawień dostępowych do bazy danych lub są zbyt krótkie. Instalacja została wstrzymana.

Nieprawidłowy klucz licencyjny. Instalacja została wstrzymana."

A kurde dane do bazy wpisuję prawidłowe jak i klucz licencyjny :)

Ktoś wie o co chodzi?

Popisowa odpowiedź... local ułatwia i przyspiesza tworzenie, poprawianie i testowanie kilkakrotnie, a instalacja seoka na localu to dosłownie 2 minuty.

Ja używam appserv. (nie zapomnij o ioncube)

Ja używam appserv. (nie zapomnij o ioncube)

IonCube trybi bo inaczej wcale bym instalacji nie odpalił. Ale o co chodzi z tym błędem?

Wszystko przecież poprawnie jest wpisywane, a błąd wyświetla.

Czekam na odp. kogoś kto miał taki problem.

a czy żeby postawić kata na localhoscie to nie trzeba dostać specjalnej paczki na locala od Generala ? lub specjalnej licencji na odpalanie na localhoscie

No to niech się ktoś kompetentny wypowie na ten temat bo ja tego nie wiem, a bardzo mi zależy na instalacji skryptu na swerwerze lokalnym.

No to niech się ktoś kompetentny wypowie na ten temat bo ja tego nie wiem, a bardzo mi zależy na instalacji skryptu na swerwerze lokalnym.

No problem - napisz na kontakt@seokatalogi.pl i podaj ścieżkę w jakiej instalujesz skrypt to wygeneruje Ci klucz ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Popisowa odpowiedź... local ułatwia i przyspiesza tworzenie, poprawianie i testowanie kilkakrotnie, a instalacja seoka na localu to dosłownie 2 minuty.
Zwłaszcza jak na localu masz windows, a na serwerze linuxi. Kodowanie na locahost jest owszem praktyczne, ale musi być zgodność ze środowiskiem produkcyjnym oraz zachowane muszą zostać pewne standardy kodowania.

No problem - napisz na kontakt@seokatalogi.pl i podaj ścieżkę w jakiej instalujesz skrypt to wygeneruje Ci klucz :)

Po wklejeniu klucza od Ciebie dalej jest to samo, czyli:

Brak ustawień dostępowych do bazy danych lub są zbyt krótkie. Instalacja została wstrzymana.

Nieprawidłowy klucz licencyjny. Instalacja została wstrzymana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności