Skocz do zawartości

Dobre zlecenie...

pffshop.pl

Rekomendowane odpowiedzi

get soft 488 za sklep. i co? mozna :) darmowy skrypt + platne moduly i tez da rade.

nie kazdy musi wydawac na strone tyle co ekipa facebooka. i nie kazda strona wymaga takiego nakladu.

fakt ze przegina ale w druga strone tez jest przeginka.

znajomy zlecal napisanie stosunkowo prostej strony. budzet ok 10k. najnizsza oferte dostal 24k + vat. strona byla na prawde banalna - warte moze z 3k.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 4 tygodnie później...

Zaniżają cenę, potem nie wyrabiają ze zleceniami, w rezultacie zleceniodawcy mają żyły, że brakuje profesjonalistów w branży.

Na tym serwisie widziałem nie raz wyceny za pozycjonowanie typu 20zł za frazę, powiedzmy ,że nie jakąś trudną ,ale wartą z 4 razy więcej.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

;) Dzieci e-biznesu. Naczytał się taki, że na sklepie internetowym zarabia się kokosy, więc za 500zł chce postawić wypasiony sklep. Za drugie 500zł zarejestruje firmę, kupi długopisy firmowe (ze swoim logo) i myśli, że za rok będzie miał porsche i 100000 w portfelu... Niestety, rzeczywistość bywa brutalna.

Przynajmniej się trochę pośmiałem.

Sklep internetowy z artykułami dla dzieci: klocki cobi, zabawki edukacyjne, zabawki smily play, licencjonowane zabawki, wózki, łóżeczka...

Eh, zlecenia.przez.net. Wystawiający aukcję szuka po prostu osoby która zrobi to za darmo. Bo inaczej kwoty 500zł za taki serwis nie da się inaczej przedstawić. Ale nie ma co psioczyć - za 500zł dostanie jakiegoś śmieciowego gotowca z którym niewiele da się zrobić.

Ale zauważcie, ile jest licytacji PONIŻEJ tej kwoty. Dla mnie to dopiero jest zagadka.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Haha podobają mi się komentarze ludzi wystawiających oferty:

Za taką kwotę to możemy zrobić jedynie projekt graficzny sklepu.
No tak ... budżet słaby jak mnie straszny za tą cenę Stronę wizytówkę mozna dostać.
500zł , śmieszna kwota jak na takie wymagania a do tego "Dobrze by było gdyby z wyżej wymienionego budżetu pozostały jakieś środki na reklamę." .. Proszę nie budować tego sklepu ponieważ zrobi go Panu jakiś dzieciak i wszystko po miesiącu się posypie.
Za taką cenę można dostać skrypt przeklejony przez gimnazjalistę z tutoriala. Cena takiego projektu to kilka do kilkunastu tysięcy. Powodzenia z takim podejściem...
hahaha ;) budżet jest zatrważający ;) za 500 zł nic dobrego Pan nie dostanie :) zapraszam do mnie po profesjonalne rozwiązanie.

itd

Ale są też poważni

Witam, chętnie wykonam zlecenie. Mam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu projektów tego typu. W cenę wliczone jest stworzenie serwisu i sklepu internetowego wraz z jego rozreklamowaniem (pozycjonowanie top10). Na życzenie prześle poprzednie realizacje projektów. Do stronki dodatkowo hosting + domena + roczny support i gwarancja. Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się ze mną! kamyl.kd@gmail.com || GG: 3876166 || 692 215 339 Pozdrawiam

Dodam tylko ,że ten zadeklarował się ,że zrobi to za 450zł...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

No zwłaszcza to TOP10 mnie zastanawia.

Jak k... można powiedzieć, że coś się zrobi DOBRZE i TANIO jak nawet nie zna się przedmiotu zlecenia. W aukcji nie ma słowa o tematyce sklepu.

Ja pierd....lę jacy ludzie są głupi.

Niech facet bierze, za rok dojdzie do wniosku, że biznes w sieci jest nic nie warty i będzie spokój.

Za taką kwotę to możemy zrobić jedynie projekt graficzny sklepu.

Za 500 zł ciężko o projekt graficzny do sklepu. Chyba, że po znajomości i bez pocięcia.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Pandha, jasne że można (skoro tak mówisz). Więc rejestruj się na ZPN i do dzieła ;)

Gdybyś mógł daj linka do wyników prac na PM, jeśli to będzie się do czegokolwiek nadawać kończę z webmasterką. Będę nic-nie-robił, wysyłał tylko specyfikacje i liczył kasę :)

znajomy zlecal napisanie stosunkowo prostej strony.
Ja na takie stwierdzenie mówię "jak proste, to zrób sobie sam".
budzet ok 10k. najnizsza oferte dostal 24k + vat. strona byla na prawde banalna - warte moze z 3k.
To trzeba było brać i robić ;)

Sorry za bezpośredni post, ale nie rozumiem ogólnego biadolenia na ceny. Jak jest prosto, łatwo i przyjemnie to sobie takie zlecenia wykonuj a nie biadol "jak jest drogo" :) Możesz też założyć firmę. Skoro wszystko jest przewartościowane, to wprost IDEALNA sytuacja. Wiesz jak zejść z ceny DZIESIĘCIOKROTNIE i zamiast leżeć teraz na jakiejś wyspie tropikalnej i zarządzać stamtąd firmą podsuwasz tu nam pomysł na biznes :)

Zaniżają cenę, potem nie wyrabiają ze zleceniami, w rezultacie zleceniodawcy mają żyły, że brakuje profesjonalistów w branży.
Sorry ale dałbyś zlecenie komuś kto stwierdziłby, że w garażu złoży ci custom-made bentleya za cenę seryjnie produkowanego czinkłeczento :) Gadanie o ZPN i "profesjonalizmie" to nieporozumienie.

Tak samo jak pisanie (w tym kontekście), że get-soft sprzedaje skrypt sklepu za 500 złotych. To, że ktoś sprzedaje frytkownice po 80 złotych nie znaczy, że za tyle otworzysz restaurację.

Na tym serwisie widziałem nie raz wyceny za pozycjonowanie typu 20zł za frazę, powiedzmy ,że nie jakąś trudną ,ale wartą z 4 razy więcej.

To jest to , co mnie śmieszy i smuci na tym serwisie :)

Brak szacunku dla własnej pracy psuje cały rynek.

Ogłoszenie jest oczywiście absurdalne, ale równie absurdalne są niektóre stawki za wykonanie takiego zlecenia.

Pomijam sprawę pozycjonowania.

Kilkanaście tysięcy złotych? W drugą stronę też trzeba znać umiar.

W cenie 2-3 tys. zł można mieć bardzo dobry sklep z bardzo dobrą grafiką i robić na nim obroty w mln :)

I to bez małolatów, studentów i amatorów.Wszystko od firm i na fakturę.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności