Skocz do zawartości

Pomoc w pozycjonowaniu

Juchus92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem kompletnie zielony w tym temacie. Szukam już 2 dzień czegoś o tym jak się nauczyć pozycjonować i nic nie mogę znaleźć. Na tym forum jest dość sporo materiałów ale nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś by mógł podać artykuły od których miałbym zacząć naukę pozycjonowania? Z góry dziękuję wszystkim.

Wysłałem Ci PW. Co da czytanie, skoro autor jest, jak mówi, kompletnie zielony? Przeczyta, że ma dodawać do precli... I co z tego skoro nie wie co to precel, nie wie do których precli dodawać i skąd wziąć artykuł. I tak dalej, i tak dalej. Lepiej chyba wyjaśnić parę podstawowych spraw w PW niż powiedzieć "czytaj forum"

Ja polecam ta pozycje:

https://strefakursow.pl/katalog-kursow/inte...w-praktyce.html

Bardzo fajnie zrobiony kurs video dot. nauki pozycjonowania. Dzieki niemu poznasz podstawy tej profesji.

Jezeli chcesz pozycjonowac bloga opartego na Wordpressie to o pozycjonowaniu jest troche rowniez w tym kursie:

https://strefakursow.pl/katalog-kursow/inte...-twoj-blog.html

precli... I co z tego skoro nie wie co to precel

jak bedzie czytac to sie dowie co to precel, tez na poczatku nie wiedzialem, po kilku dniach czytania forum juz wiedzialem...

notintine

je jeszcze chile temu jak kolega mi powiedział ze upiekł 150 precli to zachodziłem w głowe jak w 1 dzień postawił 150 wordpresów (presell pages) :):D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności