Skocz do zawartości

Co za przyczyna?

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam ostatnio taki problem podczas instalowania na WP subdomen. Po instalacji i usunięcia index.html, gdy już chcę instalować WP po wpisaniu adresu zamiast instalacji wyświetla się komunikat: This is a placeholder for the subdomain....... Mimo odświeżania, usunięcia ciasteczek, pozostawienia na jakiś czas:) bez rezultatów. Cały czas to samo czy ktoś miał podobne przypadki i ewentualnie jak z tym poradziliście:) Pozdrawiam Serdecznie

A spróbuj w panelu usunąć subdomenę i założyć ją ponownie, oraz wgrać pliczki. Często miałem problemy z hostingami i taki patent mi pomagał.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

To własnie na jednym tyko hostingu tak się mi dzieje. ( pisałem ale odpisali że pewnie nie usunąłem index.html;), i taka była rozmowa;) ) Niby tak robię usuwam subdomene, bazę danych wszystko od nowa. Czasami załapie i wszystko śmiga a czasami trzeba 3-4 razy i i tak nie pomaga:). Trochę to denerwujące przyznam:) Ale nic widzę że niema innej opcji . Dzięki za info all.

Zmiana przeglądarek/ usunięcie ciasteczek/ historii/ też nie pomagały już to przerabiałem:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności