Skocz do zawartości

Jak byście zrobili?

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

W najbliższych 2-3 miesiącach chcę uruchomić około 50 stron ogłoszeniowych na skrypcie takim jak jest pod: www.pracawusa.pl. W związku z tym, iż wszystkie strony będą tematycznie związane z pracą i ogłoszeniami chciałbym zamieścić informac

Nasze serwisy ogłoszeniowe w kategorii praca:

Fora

www.forumpraca.pl

Serwisy ogólnopolskie

www.pracawkraju.pl

Serwisy regionalne

www.pracawgdansku.pl, pracawszczecinie.pl itd.

Serwisy zagraniczne

www.pracawusa.pl, www.pracawrosji.pl itd.

I w związku z tym mam pytanie. Jak byście zamieścili tą informację. Czy np. pomiędzy stopką a wykazem lokalizacji, czy np. w nawigacji dać link: Nasze serwisy i tam zamieścić pełny wykaz stron?

Proszę o opinie i propozycje.

Krzysztof

Tak, tylko pytanie: czy lepiej zrobić wykaz stron na oddzielnej podstronie, czy nad stopką strony? Np. allegro ma nad stopką, a jak dobrze pamiętam gazeta.pl na oddzielnej stronie. Która wersja lepsza?

Krzysztof

Tak będę robił z forami. mam ich w tej chwili 10, a w kolejce czeka chyba z 15 nowych. I wtedy wypiszę pokolei:

forum praca

forum gsm

forum turystyka

forum polonistyczne

forum php

forum pozycjonowanie

itp.

Ale w przypadku tej strony bym się zastanawiał, chociaż warto przemyśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności