Skocz do zawartości

Czy u was podobnie się indeksują katalogi?

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem od jakiegoś czasu że wszystkie moje katalogi (w stopce) mają znacznie więcej podstron zindeksowanych w Google niż Yahoo ale najlepsze jest to że Google Webmasters Tools wyświetla mi więcej linków do moich katalogów i stron niż Yahoo, czy zdarzało wam się podobnie? bo u mnie tak jest cały czas... Google WT pokazuje mi do katalogu zgody 12K linków ,a Yahoo 3,5K ... więc jest to dobre czy złe?

Gniotek ale przecież to zawsze w Yahoo! widać więcej BL... przynajmniej dla większości stron z tego co zauważyłem ,a u mnie w GWT widać więcej linków niż w Yahoo!, więc czyżbym ja coś miał nie tak?

ale google nie ukryło faktycznego stanu linków dla właściciela strony. komenda "link:" w google została wycofana ze względu na pozycjonerów i ich możliwość dokładnej analizy algorytmu. Wykluczając link podcięli nam wtedy trochę skrzydła. A GWT jak najbardziej zlicza więcej linków od yahoo, ponieważ robot googlowy jest dokładniejszy, odwiedza więcej stron, jest po prostu lepszy niż yahoo. Liczbę w GWT może zobaczyć tylko właściciel strony - żaden inny człowiek tego Ci nie sprawdzi i o to chodzi.

Yahoo pokazuje tylko liczbę orientacyjną, w dodatku jest to informacja publiczna, więc nie można dawać jej nigdy 100% pewności.

Ale fakt faktem, że GWT lubi czasem sobie pododawać i powynajdywać linki po prostu kosmiczne...

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności