Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalne katalogowanie stron

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalnie dla Was przygotowałem dziś ofertę dotyczącą profesjonalnego katalogowania stron.

Ofertę tą kieruje głównie do firm, ponieważ katalogując właśnie strony firmowe, otrzymuje najwięcej zaakceptowanych wpisów w katalogach.

Posiadam własny spis katalogów. Wszystkie są moderowane, darmowe, nie wymagają linka zwrotnego i mają moc.

Większość z nich to SEOKatalogi. U mnie płacisz TYLKO za zaakceptowane strony. Strona zgłaszana jest do 120 katalogów, więc jest szansa, że zyskasz

więcej niż byś się spodziewał :)

Kataloguje ręcznie. Nie używam żadnych automatów, dbam o Twoje wpisy. Do każdej strony układam unikalny, wyczerpujący

opis z zastosowaniem synonimów na około 500 znaków. Polecam również zróżnicować tytuły wpisu.

Na koniec podsyłam raport, w którym znajdziesz m.in bezpośrednie linki do wpisów.

Cenię Twój i mój czas. Katalogowanie odbywa się codziennie (7 dni w tygodniu). Dodaję do 5-10 katalogów dziennie.

Przy większych ilościach stron i/lub wpisów przewiduję rabaty.

Sam musisz zdecydować czy warto powierzać swoje strony w ręce osób niedoświadczonych, które dopiero zaczynają swoją przygodę z pozycjonowaniem.

Ja zajmuję się tym od 3 lat i aktualnie prowadzę katalog Gryzek.pl

Zaufaj mi, jak zrobiło to wiele innych osób. Pozwól mi zając się Twoimi stronkami!

U mnie dostajesz gwarancje na dodane wpisy!

Jeśli wahasz się na wyborem konkretnej usługi, nie wiesz co będzie dla ciebie najlepsze - napisz do mnie, pomogę Ci.

Cennik

Katalogowanie do 100 SEOKatalogów - 75zł

Kontakt

Mateusz Wrzos

https://www.webkns.pl

webkns@gmail.com

gg: 970942

ART-SUW Arkadiusz Wrzos

ul.Boksycka 34,

27-415 Kunów

NIP - 661122315

Mam nadzieję, że dobrze wybierzesz.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności