Skocz do zawartości

Problem z indeksacją

einformatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem. Moja strona: e-informatyk.cba.pl jest nie zaindeksowana w GOOGLE. Korzystając z formularza zgłosiłem ją do GOOGLE. Jednak ona wciąż nie jest zaindeksowna a zgłaszałem ją ponad 2 tyg. temu. Najdziwniejszym faktem jest to, że wpisując w GOOGLE komendę cache:e-informatyk.cba.pl kopia strony pojawia się. Jednak nie ma jej w indeksie. Co może być spowodowane takim stanem rzeczy? I dziwne jest to, że GOOGLE nie indeksuje linków prowadzących do mojej strony. Yahho zaindeksowało ich 27 jednak GOOGLE ani jednego. Pomóżcie.

:P

(Dodałem stronę do kilku katalogów)

PISZĘ UNIKALNE ARTYKUŁY: 1000 ZNAKÓW - 1,00 PLN

KONTAKT: krzysztof.sulwinski@o2.pl

Mało linków, linki pokazywane przez Yahoo dla Google mogą być nic nie warte.

Tak nawiasem mówiąc - jeżeli poważnie chcesz traktować ten serwis, to zanim zaczniesz linkować to kup sobie swoją domenę, bo tak będziesz linkował domenę, której nie jesteś właścicielem i nie masz do niej praw.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Może wpisy, które dodałeś do katalogów, nie zostały jeszcze zaindeksowane.

Dodaj linki do takich, z których boty nie schodzą i stronę będziesz miał zaindeksowaną, w przeciągu 24h.

Sam nigdy nie wysyłałem żadnych formularzy do Google i mimo to, nie mam problemów z indeksowaniem.

Także - linkuj, linkuj, linkuj :P

Dzięki za szybką odpowiedź. Wiem, że nie jestem właścicielem tej domeny, ale zdecydowałem się na darmowy hosting, ponieważ nie mam funduszy na zakup, i prawdę mówiąc nie jest mi potrzebny lepszy. Spełnia on wszystkie moje wymagania. W przyszłości na pewno zakupię domenę, ale jeszcze nie teraz. Jeszcze raz bardzo dziękuję wam za odpowiedź. Jeśli możecie powiedzcie jakie linki dla GOOGLE są najbardziej wartościowe? Czy pisanie artykułów do przedruku to dobry pomysł?

Mieliście rację wystarczyło dodać stronę do mocnych katalogów. Strona jest zaindeksowana od dziewięciu godzin. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za odpowiedzi. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności