Skocz do zawartości

Atrybut nofollow dla RSS

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Sa tworzone automatycznie przez skrypt, czyli skrypt dodaje po prostu linki i opisy, skrypt to phpLD.

nie rozumiesz

jak udostepniasz kanal rss to masz bardzo duze szanse na to ze bedzie zassany przez agregator i wyladuje u kogos na zapleczu

oczywiscie razem z linkiem jaki umiesciles w rssie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

nie rozumiesz

jak udostepniasz kanal rss to masz bardzo duze szanse na to ze bedzie zassany przez agregator i wyladuje u kogos na zapleczu

oczywiscie razem z linkiem jaki umiesciles w rssie

ale co w tym zlego ze u kogos bedzie wyswietlane ? w koncu to mnie google zaindexuje jako pierwszego wiec chyba nie mam powodow do obaw ?

ale co w tym zlego ze u kogos bedzie wyswietlane ? w koncu to mnie google zaindexuje jako pierwszego wiec chyba nie mam powodow do obaw ?

a no nic, po prostu jak dasz nofollow w linku w rssie to na czyims zapleczu bedziesz mial swoj link z nofollow

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności