Skocz do zawartości

Warsztaty samochodowe

wojtekk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zmieniłem swoje podejście o 180 stopni, jeździłem 20 letnim BMW, naprawiałem byle gdzie, byle najtaniej i śmiałem się z plastikowych nowych autek. Teraz jeżdzę nowym (no... 4 letnim) plastikowym autkiem, śmieję się ze starych aut z czasów jak niemcy robili jeszcze solidnie auta i naprawiam w ASO - tzn narazie nie ma co naprawiać ale za miesiąc tam zamierzam wymienić olej, zrobić przegląd i wbić pieczątkę do książki serwisowej :P

Faktem jest, że w serwisie BMW byłem traktowany jako klient gorzej kategorii bo sami mi szczerze powiedzieli, że musze czekać w kolejce bo priorytetem są dla nich klienci z nowymi BMW, którzy zostawiają w warsztacie po 7 tys a ja ze swoim gruchotem i własnymi używanymi częściami nie dałbym im na chleb zarobić :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja zmieniłem swoje podejście o 180 stopni, jeździłem 20 letnim BMW, naprawiałem byle gdzie, byle najtaniej i śmiałem się z plastikowych nowych autek. Teraz jeżdzę nowym (no... 4 letnim) plastikowym autkiem, śmieję się ze starych aut z czasów jak niemcy robili jeszcze solidnie auta i naprawiam w ASO - tzn narazie nie ma co naprawiać ale za miesiąc tam zamierzam wymienić olej, zrobić przegląd i wbić pieczątkę do książki serwisowej :P

A czemu teraz śmiejesz się ze starych niemieckich aut ?

Za cztery lata zmienisz swojego plastika na nowszego a stare niemieckie pewnie będą dalej jeździć.

Kupujcie nowe auta :)

Pojeździsz 2 lata i auto straci na wartości 50-60 procent także nie warto go sprzedawac...

Zamiast kupowac nowe auto lepiej kupic 2 letni samochód i zamiast tracic te 50-60 % za te pieniądze postawic jakąś dochodową stronkę lub inny biznes... :P

To sie nazywa własnie przedsiębiorczośc... Najwięksi milionerzy na świecie jeździli starymi gratami chociaż mieli pieniądze na nowe samochody i mogli sie lansowac po mieście w najnowszych brykach ale woleli inwestowac pieniądze niż wtapiac kase w to co za 2 lata straci na wartości ponad 50 %...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności