Hasior Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam Jestem 50-cio letnim fanem internetu i chyba sie juz nawet uzaleznilem, z reszta nie tylko od internetu. Od kilku lat bawie sie w webmasterstwo, bezinteresownie i bardzo to polubilem. Wiedza moja jest niewielka ale jestem tylko samoukiem i to starej daty. Dzieki takiemu forum jak to mozna sie wiele nauczyc. Czytam wasze forum od pewnego czasu i bardzo mi sie podoba. Z katalogu tez jestem bardzo zadowolony. RSS onet.se Religia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witamy serdecznie na Forum Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam na forum Fotografia cyfrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adore Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Przylaczam sie do powitan :-) Pseudopozycjonowanie by Adv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witaj na forum - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 witam :-) usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witaj na forum Bardzo milo ze do nas trafiles. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabi Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 pozdrawiam dabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygene Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 witam seniornaute lub cyberseniora (nowe okreslenie na starsze pokolenie internautow ktorzy ciagle przybywaja) słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej (łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strupii Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukczat12 Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Witaj Usunalem podpis z powodu tego co sie stalo w dziale Przedstaw Sie - Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 bukczat12 napisał(a): Witaj KRETYNIE :!: Mam nadzieję, że te wszystkie posty "Witaj" zostaną usunięte przed moderatorów. Delikatnie mówiąc to totalna przesada Hasior napisał(a): Witam Witaj PS. Zazwyczaj nie jestem taki niemiły, ale jeszcze na tym forum nikt mnie tak nie wkurzył. - mówię o bukczacie. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 bana mu! lub usunąć linki z podpisu. juz raz sam zachwalal swoja strone. proponuje tez zrobic, ze linki w podpisie na tym forum sie nie licza. tak samo posty niech sie nie licza do liczby postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.