Skocz do zawartości

Poprawność artykułu do precla

adamswawa

Rekomendowane odpowiedzi

Do wypozycjonowania 4 frazy:

A (najważniejsza i najtrudniejsza z fraz)

B1 B2 (dwuczłonowe)

C1 C2 (dwuczłonowe)

D

Pisząc artykuł w jaki sposób poprawnie linkować. Przykładowo mogę dodać 3 linki w tekście i tak:

- dodaję link do frazy A zawartej w tekście - link prowadzi na główną stronę sklepu (tytuł linku np B2 B1)

- dodaję drugi link np opisując jakiś artykuł typu: produkt i link prowadzę bezpośrednio do towaru w sklepie (tytuł linku daję np C1C2)

Niestety frazy prowadzą na stronę główną serwisu i przy trzecim linku przekierowanie ustawiam na pokrewny serwis o zbliżonej tematyce (w tytule dając frazę która interesuje mnie przy tym drugim serwisie). W artykułach korzystam z frazy A natomiast reszta dopbierana jest losowo.

Kolejnym problemem jest że interesują mnie frazy "odwrócone?" czyli B2B1 i C2C1 i nie wiem jak tutaj kombinować.

Sam artykuł linkuję SWLem i tak na wyczucie ustawiłem przyrost linków dzienny 2 - całkowita ilość linków 6. Kolejna sprawa jaką nazwę linku w swl ustawiać, ja ustawiam frazę A i pytanie czy tak jest prawidłowo?

Jak najlepiej to zoptymalizować żeby było najwygodniej i najbezpieczniej

pozdrawiam

Może napiszę trochę jaśniej bo rzeczywiście nikt nie ma większej ochoty zastanawiać się "co poeta miał na myśli".

Mając sklep i 4 frazy

Jak najlepiej je linkować w artykułach preclowych?

fraza1: słowoA

fraza2: słowoB słowoB2

fraza3: słowoC słowoC2

fraza4: słowoD

wszystkie frazy prowadzą do głównej strony, priorytetowa jest A

fraza 2 i 3 mają swoje odpowiedniki na których również mi zależy mam tu na myśli przykładowo "dom drewniany" -> "drewniany dom"

Jak najlepiej to rozwiązać pisać np 4 precle dziennie w każdym kłaść nacisk na inna fraże + link do jakiegoś artykułu ze sklepu + link do innej strony posiadanej przeze mnie z tej samej branży?

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności