Skocz do zawartości

Strona wyleciała z google, dlaczego?

Miki__p

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Mam problem ze stroną(chodzi o perfumy.ms), która po zmianie systemu wyleciała kompletnie z google.

Wraz ze zmianą systemu zmieniły się (nazwy urli).W google narzędzia dla webmasterów, pokazuje nam błąd indeksacji (404) i tu pokazuje około 300 urli, których obecnie nie ma.

Strona wyleciała jakoś pod koniec stycznia 3 dni po wstawieniu nowego systemu, i nie pojawiła się w wynikach do dziś.

Zapomniałem wyrzucić katalogu /__test/(w którym znajdowała się nowa strona z treścią). Co ciekawe katalog /__test/ ma większe SITE niż Perfumy.ms , gdy to zauważyłem wstawiłem przekierowanie 301 dla katalogu test by przekierowywało na perfumy.ms .

Na perfumy.ms do pliku .htaccess do linków, które wyłapało narzędzie do webmasterów jako 404 chciałem zrobić przekierowanie, przykład przekierowania poniżej, lecz niestety przekierowanie nie zadziałało i nie wiem dlaczego, bo gdy wpisywało się stary adres wyskakiwało 404(na nowym pliku .htaccess, w którym był poniższy kod). Jakie przekierowanie zastosować? Co robić, by strona wróciła ?

Pierwszy link to nowy adres, drugi link to stary i tak w każdej linii.

RewriteRule ^agent-provocateur-agent-provocateur-woda-perfumowana-50ml-p-623.html$ Agent_Provocateur_Agent_Provocateur_woda_perfumowana_50ml-639.html [L]

RewriteRule ^agent-provocateur-eau-emotionelle-woda-toaletowa-100ml-p-626.html$ Agent_Provocateur_Eau_Emotionelle_woda_toaletowa_100ml-642.html [L]

RewriteRule ^agent-provocateur-maitresse-woda-perfumowana-100ml-p-625.html$ Agent_Provocateur_Maitresse_woda_perfumowana_100ml-641.html [L]

Dawne pozycje strony:

perfumy - miejsce 13

perfumy dla kobiet - miejsce 8

perfumy damskie - miejsce 18

perfumy męskie - miejsce 18

perfumy dla mężczyzn - miejsce 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności