Skocz do zawartości

Popunder, popup na stronie z AdSense

BINKS

Rekomendowane odpowiedzi

Najprawdopodobniej Googlowi się nie spodoba Twój pomysł nawet małego popupka 500x500

Be aware of how your site is promoted.

Pages showing Google ads may never be loaded in an unrequested pop-up. This means publishers need to be very careful when purchasing traffic or setting up ad campaigns with third parties. Before contracting with any ad network, you should ensure that they will never display your site in pop-ups or as a result of the actions of any software application.

więcej w dziale "What can I do to ensure that my account won't be disabled?"

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

@Piotrek -- po kliknięciu linku wyświetla mi się info o nieznalezieniu tematu...

Pytanie: witryna X prezentuje AdSense na podstronach z wyłączeniem strony głównej serwisu -- czy w takiej sytuacji dopuszczalne jest promowanie strony głównej serwisu przez popundery czy inne tego typu 'niegrzeczne' metody?

• 2 tygodnie później...

przeciez tam jets napisane ze reklamy google nie moga wyswietlac sie w po-up/under. Nie ma mowy o innych reklamach na stronie. Tylko Twoja strona nie moze sie wyswietlac jako popunder gdzies indziej - bo wtedy razem z nia wyswietlaly by sie rekalmy.

Twoja strona nie moze sie wyswietlac jako popunder gdzies indziej - bo wtedy razem z nia wyswietlaly by sie rekalmy.

To wiem. Tylko że ja chcę promować przez popunder jedynie stronę główną mojej witryny. Na stronie głównej NIE MAM reklam AdSense. Na pytanie czy to jest dopuszczalne jeszcze od Google odpowiedzi nie dostałem.

Nie ma tam reklam AdSense więc dlaczego google miało by się czepiać...

Pod doświadczeniach z Allegro (wiem, kiepskie porównanie) wolę pytać nawet jeśli znam odpowiedź. :(

Jeśli dostaniesz odp. od samego google napisz co napisali. Dzięki

Bardzo proszę:

Zasady polityki programowej mówia o tym, że "Żadna reklama Google, ani wyszukiwarka nie może być wyświetlana na stronie parkowania domen, pop-up'ach, pop-under'ach ani w emailach."

Jeśli te zasady będą przez Ciebie przestrzegane i reklamy nie będą zamieszczane w wyżej wymieniony sposób naruszenie regulaminu nie będzie miało więc miejsca.

To drugi mail jaki dostałem od nich. W pierwszym było mniej więcej to samo, tylko miało formę Ctrl+C->Ctrl+V z angielskiego FAQ. :) Mail przyszedł dzisiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności