Skocz do zawartości

Pozycja ostatnia z ostatnich

netvalue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zaobserwowałem ciekawą a zarazem dziwną sytuację w wynikach wyszukiwania google.

Mianowicie docelowy serwis pod interesującymi mnie słowami znajduję na samym końcu wyników (ostatnia strona ostatnia pozycja).

Nawet na słowa kluczowe które mnie nie interesują a są zawarte w TITLE podstrony, google pokazuje ostatnia pozycje.

Serwis został przed 2 tyg. zmieniony na nowy , zoptymalizowany na 5,7 słów kluczowych. Bogaty w unikalną treść. Domena istnieje w sieci ok. 3 lat (pr 1) bez

"szarej przeszłości".

Po zmianie serwisu na nowy, został on zgłoszony do google sitemaps i jest linkowany na rozne frazy delikatnie do max 5 linkow dziennie.

Ja mam tak z dwoma domenami... Moge dodac jeszcze tyle ze wystepuje u mnie taki cykl iz domena spada na ostatnia strone wyszukiwania na 12 -13 dni po czym wraca na 2-4 dni na swoje pozycje by znowu spasc na 12-13 dni na koniec wynikow wyszukiwania i tak od 1,5 miesiaca. Mial ktos do czynienia z takim filtrem ? Jak z tego wyjsc... ?

to samo zauwazyłem u mnie... chodź dziwnie to było... strona jest od niecałego miesiąca...dodałem do paru katalogów strona dostawała dobry bonus od googla bo aż na top50 pod filmy czy filmy online, a teraz spadła daleko na ostatnie miejsca... ;/

ma ktoś radę, jak to przeanalizować

P.S. - narzędzia google pokazują zupełnie inne miejsca, niż te które mam (czy to po prostu u mnie jest jakiś błąd)?

bardzo ciężko... hmmmm :) bo jakoś nie rozumiem tego wyjaśnienia do końca :: https://www.webmasterworld.com/google/3215939.htm

bynajmniej, opis nie zgadza się z moimi efektami... najgorsze jest to, że nawet podstrony poszły w dół a były do TOP10 :(

Wujo.... czyżby google tak samo potraktowało Ciebie jak mnie... hmmm byłem na TOP40 pod filmy online, wiadomo bonus spadnę :) ale gdzie na 300... miejsce... :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności