Skocz do zawartości

Niepoważny partner do interesów...

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Nie chcę tego pisać, ale pewien Pan po prostu już mnie denerwuje.

Wszystko zaczęło się pechowego 16.02, kiedy to napisał do mnie GG – 3964352.

Zlecił mi katalogowanie strony: menopauza.bibliomed.pl

Katalogowanie dawno skończyłem, jak widać w Google efekty ładne są,

jednak pieniędzy nie mogę się doczekać do dziś.

Po skończeniu katalogowania, około tygodnia czekałem na odpowiedź na GG, cały czas pisałem.

Otrzymałem odpowiedź, wreszcie się odezwał, dostał raport na komputer, widział go.

I koniec kontaktu, nadal to samo... cisza.

Stówy nie odzyskałem.

Odradzam jakichkolwiek interesów z tym Panem.

GG – 3964352.

ten człowiek zajmuję się całym bibliomed.pl

Odpowiedz sobie na kilka pytan:

1. Czy masz jakies dowody Waszej umowy? Z tego co napisales to masz w postaci rozmow na GG. Byc moze masz takze jakies dowody w postaci korespondencji e-mail. Wydrukuj je. To jest dowod Waszej umowy.

2. Wydrukuj dodatkowo cos co potwierdzi, ze prace zostaly wykonane np. raport prac, zrzuty ekranu potwierdzajace umieszczenie wpisow w katalogach.

3. Majac komplet dowodow skladasz w sadzie pozew o zaplate. Tylko jeden warunek - musisz ustalic jego adres, bo nie mozesz pozywac numeru GG.

Czekasz na wezwanie. Koles zostanie obciazony dodatkowo kosztami postepowania.

Jak chcesz to moge Ci polecic sprawdzona kancelarie prawnicza i oni sie zajma juz windykacja.

softnet, sprawa sądowa za 100 zł? Szkoda zachodu...

A Ty wiesz jaki to dyshonor dostac wezwanie do sadu z powodu nieuregulowania kilku zlotych? To raz. A dwa - koles dodatkowo zostanie obciazony kosztami sadowymi. A trzy - odsetkami karnymi. Ze 100 zl cena urosnie do 200.

Nastepnym razem koles sie zastanowi zanim sprobuje kogos oszukac.

https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...oczylas1@wp.pl+

A może poszukaj dalej, tylko nie sugeruj się tym co napisałem bo numery gg zmieniają się jak w kalejdoskopie..

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Dobrze wykombinowane;)

A co do sprawy sądowej to tak , umowę macie nie, ty masz działalność gospodarcza i wystawiłeś mu fakturę nie wiec jeszcze Ciebie mogą oskarżyć o prace na czarno:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności