Skocz do zawartości

Małe promo katalogu - Rejestracjastron

Power

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, nie dodałem jednego wpisu - ewidentnie konkuruje się z moim mocodawcą - dotyczący Telewizji internetowej.

Napisz o jakiej tematyce masz jeszcze strony, żeby inni nie trudzili się z dodawaniem swoich stron do katalogu.

Gratuluję głupoty.

To chyba jego sprawa którą stronę doda, a której nie. Tylko niepotrzebnie o tym pisze publicznie :D

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Gratuluję głupoty.

Dziękuję.

Nieruchomości teraz też kolidują? Czy może wybiórczo dodawane są subdomeny? Bo mimo że jest info, że TYLKO główne strony, to jednak jest "kilka" subdomen przyjętych.

z zasady subdomen nie dodajemy, ale....pozwoliłem sobie dla ludzi z PIO rozluźnić reguły przy dobrych witrynach.

W sumie to wiele spraw by kolidowało.....heheheheh, ale wyjątkowo ta telewizja nie została przyjęta - akurat jest na tapecie. To nie była zwykła sytuacja - wpis dotyczył strony, która jest top1, a prace trwają nad witryną o niewiele niższej pozycji. Sądziłem, że lepiej szczerze napisać niż ściemniać.

R

aaaa jeśli sądzicie, że katalog jest wart wpisów, to pozwolę sobie zrobić niebawem kolejną promocję.

Katalog widzę jest mocny, także bym poprosił jeszcze o udostępnienie możliwości dodania wpisu za darmo.

dodałbym kilka unikalnych opisów.

Z niewiadomych przyczyn, nie została dodana strona z mojej sygnaturki. Chodzi o to, że nie dostałem żadnej informacji na maila o odrzuceniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności