Skocz do zawartości

Mam zlecenie , niewiem czy dam rade popularna fraza

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

widziałem to w jakiejś spamiarce ... chyba ...

edit: a co do fraz ... da sie za te kwote :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Piszesz klientowi do ilu dodałeś katalogów, precli, iloma SWL-ami go dopalasz ?? Czy tylko jakieś ogólniki??

No pewnie, jak zamawiam schabowego w restauracji - to chce fotkę świniaka z którego będzie zrobiony, typ patelni na której będzie smażony, z czego dokładnie panierka i jakie przyprawy zostaną użyte.

Potem proszę kucharza o dokładny przepis żebym mógł sobie to samo zrobić w domu i zaoszczędzić.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Zgred da się i za złotówkę ;-)

za tyle bym nei dał :D;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Po pierwsze obawiam się o Twoje możliwości i umiejętności, skoro obawiasz się tej frazy ;)

Mam identyczne odczucie - ta fraza nie należy nawet do średnich :D

A 200 zł za top10 to też ładna kwota ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@Netbusters_Group , 200 pln za tą fraze na top3, to ty po kosztach robisz czy jak? sam dokładasz do interesu?

Nie wiem jak ty sie cenisz ale 200zł msc na 1 fraze to przy tej konkurencji ktora woli pakowac w kase w adwordsa to mala konkurencja dla pozycjonera przykladem jest to ze zgodzi sie ze mna zgred:D

edit: a co do fraz ... da sie za te kwote :D

Wykonawca jest rozliczany wyłącznie za efekt w wyszukiwarce względem fraz z umowy i nie jest zobowiązany do przedstawiania

i dokumentowania sposobów pracy oraz wskazywania własnych serwisów i innych czynników które wpływają na rezultat pracy.

:D

@wojtecki1 a co złego w takim raporcie?

Moim zdaniem nic. Więcej - uważam to za uczciwe wobec zleceniodawcy, nawet jeśli nie wie dlaczego takie działania, a nie inne. Jak widzi, że za jego kasę coś jest robione łatwiej mu podpisać przelew.:D

to ja wole nie patrzeć ale ... od dziś też mam dylemat bo mi się zgłosił klient z dwiema frazami i tak mi przedstawił swoje "chęci" że nie wiem ile powiedzieć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności