Skocz do zawartości

Narzędzia propozycji słów kluczowych

dk14yo

Rekomendowane odpowiedzi

Czy dane dotyczące ilości wyszukań słów kluczowych są prawdziwe(wiarygodne)? Pytam, bo pewna fraza ma 1600 wyszukań miesięcznie, mój blog jest na 4 miejscu, a tak naprawdę nikt mnie z tej frazy nie odwiedza.

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Mówisz o Keyword Tool External? Wyniki są w przybliżeniu, ale nie sądze, aby była jakaś wielka różnica pomiędzy danymi tam, a faktyczną ilością wyszukiwań na tę frazę. 1600 wyszukań miesięcznie to naprawdę bardzo mało i nie masz się co dziwić, że jak jesteś na 4. miejscu, to nikt nie odwiedza. Pewno AdWords i TOP3 zgarniają cały ruch.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Wiele zależy do tego jaka jest to fraza. Przykładowo jeśli jest to "allegro nieruchomości" i na pierwszym miejscu pojawia się strona allegro, a na drugiej strona o nieruchomościach z allegro, to na pewno zbyt wiele kliknięć nie będzie na tą drugą pozycję...

Mówisz o Keyword Tool External?

Tak

1600 wyszukań miesięcznie to naprawdę bardzo mało i nie masz się co dziwić, że jak jesteś na 4. miejscu, to nikt nie odwiedza.

Wiem, ale od czegoś trzeba zacząć. Dziękuję za pomoc.

Napiszę teksty wszelakie w oraz proste artykuły po angielsku i niemiecku. FV przez useme lub UoD. Kontakt: tanieseo[at]gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności