Skocz do zawartości

KatalogPancerny.pl +kody

Gregoryone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam do nowo powstałego katalogu stron seo na skrypcie otwarty.pl mini mod v2.0 :)

KatalogPancerny.pl dzisiaj rusza. Będzie to katalog wartościowych polskich stron, często moderowany i promowany w sieci.

Pierwsze kody:

Przed dodawaniem wpisów proszę zapoznać się z regulaminem KatalogPancerny.pl

PANC1

PANC2

PANC3

PANC4

PANC5

PANC6

PANC7

PANC8

PANC9

PANC10

PANC11

PANC12

PANC13

PANC14

PANC15

PANC16

PANC17

PANC18

PANC19

PANC20

Poza tym masz zwalonego addslasha - jak probowałem kilka kodów, to potem pół opisu slashy miałem.

Czepiasz się szczegółów, większość katalogów na tym skrypcie ma z ten problem :)

A co do opłaty... to powinno być oczywiste - mniej spamu, mniej roboty, same plusy ;)

Tu kilka kodów jakby ktoś chciał jeszcze testować addslashes :)

PANC21 PANC22 PANC23 PANC24 PANC25

• 2 tygodnie później...

No dodałem się, ale na razie ten katalog nie reprezentuje sobą wiele :) , ale wierzę, że obietnice z powyższych postów zostaną spełnione - że będzie promowany itd. :D .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności