Skocz do zawartości

EasyDir

milkus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Prowadzę katalog stron erotycznych oparty na skrypcie EasyDir. Jednak przy moderacji mam wrażenie, że istnieje jakaś dodawarka do tego typu katalogu. Często mam wpisy z kancelarii adwokackich, turystyki, artykuły dla dzieci i inne, pomimo że katalog jest wyraźnie oznaczony o swej tematyczności. Nie możliwe jest, aby tego nie zauważyć. Czy wiecie może jak się ta dodawarka nazywa ? Pytam ponieważ chciałbym sobie ułatwić moderację, uniemożliwiając automatyczne dodawanie wpisów.

Skoro już mowa o katalogu, to zapraszam do zgłaszania swoich stron erotycznych (tylko proszę zapoznać się z regulaminem i dodawać sensowne opisy).

Katalog : erokat.notohop.proste.pl (nie linkuję z oczywistego powodu)

To nie w dodawarkach jest problem ale w ludziach co z nich korzystają a to ciężko zblokować. Do easydir są dodawarki bo sam korzystam (autorskie) jednak nie sądzę abyś był w stanie stwierdzić że wpis idzie z automatu a nie jest dodawany ręcznie. Korzysta z synonimów więc wpisy są unikalne, a że trochę spędziłem na synonimizowaniu tekstów więc i poprawne gramatycznie.

Może trochę ostro ale idiota zawsze będzie idiotą bez względu czym dodaje czy z palca czy z automatu więc blokowanie dodawarek nic ci nie da. Jak widzę u siebie sporo osób zwykle kopiuje wpis z innego i dodaje gdzie popadnie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności