Skocz do zawartości

AS na stronie osoby z zablokowanym kontem

webmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć (najlepiej od osób, które próbowały takiego rozwiązania) czy mogę zarejestrować się w Google AdSense podając jako URL serwisu adres strony, na ktorej wczesniej byly reklamy osoby, ktorej nastepnie zablokowali konto?

Tak, jesli domena, na ktorej znajduje sie nie jest zbanowana przez google (a sprawdzisz to wstawiajac jakis baner google i czy beda sie wyswietlac reklamy, czy tez bedzie baner bez reklam)

83248[/snapback]

Reklamy osoby zbanowanej sie nie wyswietlaja, ale to chyba kwestia konta tej osoby, nie domeny? Nie mam dostepu do innego konta AS, wiec raczej nie sprawdze... W kazdym razie konto zostalo zablokowane za klikanie, nie tresc strony.

Reklamy osoby zbanowanej sie nie wyswietlaja, ale to chyba kwestia konta tej osoby, nie domeny?

Podobno jak ktos dostaje bana to nadal wyswietlaja mu sie reklamy. Tak wiec jesli Ci sie nie wyswietlaja reklamy to znaczy ze dostales bana na domene.

Nie mam dostepu do innego konta AS, wiec raczej nie sprawdze...

Zmien numer wydawcy na "ca-test" lub skorzystaj z preview tool

:spam:

pozycjonuj.png

Podobno jak ktos dostaje bana to nadal wyswietlaja mu sie reklamy. Tak wiec jesli Ci sie nie wyswietlaja reklamy to znaczy ze dostales bana na domene.

83296[/snapback]

No to dementuję tę plotkę :spam:

Na danej stronie nie wyświetlają się tylko reklamy z usuniętego konta.

Z tego co amarykańcy pisali.. to na stronie na ktorej ktos wyswietlał reklamy i dostał bana nie można juz wyswietlać reklam. Nawet nie ryzykuj bo powiążą Twoje konto z osoba zablokowaną.. (oszustem) i będziesz miał kłopoty. Ja tez zostałem zbanowany. Jeszcze nie mam nowego konta ale wkrotce będe miał. Ja zmieniłem domenę, przerobiłem stronę, zmieniłem dostawce hostingu zeby mnie nie skojarzyli ze zbanowaną stroną!

Najlepiej spytaj googl-a czy dana domena jest "czysta" bo chiałeś ja kupić i chcesz sprawdzić czy nie jest zbanowana. Wtedy będziesz miał pewność przynajmniej.

Pozdrawiam

Z tego co amarykańcy pisali.. to na stronie na ktorej ktos wyswietlał reklamy i dostał bana nie można juz wyswietlać reklam. Nawet nie ryzykuj bo powiążą Twoje konto z osoba zablokowaną.. (oszustem) i będziesz miał kłopoty. Ja tez zostałem zbanowany. Jeszcze nie mam nowego konta ale wkrotce będe miał. Ja zmieniłem domenę, przerobiłem  stronę, zmieniłem dostawce hostingu zeby mnie nie skojarzyli ze zbanowaną stroną!

83661[/snapback]

Już wrzuciłem reklamy na tę stronę. Poprzednie nie były właściciela strony, te też nie są. Myślę, że głupie byłoby blokowanie strony tylko dlatego, że wcześniej były na niej reklamy wyrzuconej osoby. Ale z drugiej strony po Google można spodziewać się różnych głupot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności