Skocz do zawartości

Pytanie o indeksację jednej podstrony

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam jedno pytanie.

Może opiszę to na przykładzie strony oficjalnej Ruchu bo nie chce mi się szukać innych takich stron.

Strona ta miała na głównej domenie www.ruch.chorzow.pl stronę początkową z fotką i linkiem do strony właściwej (głównej z treścią) i ta z treścią nazywała się index2.php. No i teraz zmienili layout i maja na głównej domenie index.php stronę a na index2.php dali linijkę tekstu i przekierowanie. Zawsze było tak, że google pokazywało pod: Ruch Chorzów i Ruch Chorzow właśnie na pierwszych miejscach obie strony na raz. W tej chwili dalej tak jest a jest to już po zmianach jakiś tydzień.

I mam w związdku z tym pytanie... Czy google będzie cały czas pokazywało taką stronę z przekierowaniem w wynikach? Nie ma tam treści tylko miejsce zajmuje :spam:. Jak temu zaradzić? Nie spotkałem się z takim przypadkiem jeszcze. Oczywiście to nie moja strona.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Myślę, że dopuki w sieci będą linki do:

https://www.ruch.chorzow.pl/index2.php

to strona będzie podczepiana. Niektóre strony linkują właśnie do index2.php z anchorem "Ruch Chorzów" z tego co na szybkiego luknąłem ...

Nie ma tam treści tylko miejsce zajmuje

Nie takie rzeczy są w sieci :spam:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności