Skocz do zawartości

20gb/400gb + 40ip

x1349

Rekomendowane odpowiedzi

20gb powierzchni + 400gb transferu miesiecznie +40 ip (moga byc shared ale oczywiscie dedykowane bylyby ciekawsze) Do tego platne co miesiac góra co kwartal jezeli oferta bylaby naprawde fajna cenowo

Probowalem uderzyc do iswift

za konto o parametrach 20/400 chca 1000zł na miesiac :zeby: Stanradrowo 20/200 kosztuje u nich 125 na 3 mce w opcji all in one czyli za bonusowe 200gb transferu chca 900zl ;) 4.5zl za 1gb Jakas paranoja :D

Neteasy stwierdzilo ze nie podola moim wymaganiom i jestem w kropce bo te 2 firmy wygladaly bardzo ciekawie...

z VPS badz dedykiem sobie napewno nie poradze Jakims rozwiazaniem byloby moze H9 ale angielski support i opinie na tym forum mnie troche przerazily

Moze ktos podsunie mi jakies sensowne rozwiazanie:)?

Z gory wielkie dzieki

Uderz do ionic.pl, może Paweł(administrator) coś dla Ciebie przygotuje.

Na ionic.pl radziłbym uważać, kiedyś chcieli mi wmówić żebym zapłacić za transfer który nie wiadomo skąd sobie wzięli, bo nigdzie w statystykach stron/subdomen nie widziałem tego transferu, a oni twierdzili że wykorzystałem i nie mogli mi na to dać żadnych dowodów :D

Do tego po przekroczeniu transferu można dokupić za 1zł 100mb...

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności