Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem raczej w tych 20% - dla mnie PR jednak (jeszcze) coś znaczy. Ale to kwestia indywidualna i nie ma się tu o co spierać.

Precyzyjne szczegóły pozycjonowania google pozostaną ich tajemnicą i wszelkie próby wyjaśnienia choćby tu na forum są koniec końców zwykymi przypuszczeniami. Gdyby to było oczywiste - wszyscy by mięli pierwszą pozycję na swoje frazy...

Wracając do wątku forum.

Nie jestem do końca zadowolony z targetowania tych reklam. Ciągle pokazuje mi się tylko ta jedna z jakimiś hotelami na czerwonym tle. Zauwazyłem, że od trzech dni zwiększyła się kasa (o ok. 30%) z binlayera (przy tej samej ilości odsłon), ale mam mieszane uczucia co do tego biznesu... Poczekam jeszcze z miesiąc ze dwa i zobaczę co dalej... Pozdrawiam binleyerowców.

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Znalazłem forum, gdzie można odnaleźć same programy ptp i cpm, warto tam zaglądać

https://www.earningpalace.com/forum/get-paid-promote/

Przetestowalem tez firme get-media. 100% wypłacalni, ale googiel mi zablokowal jedna podstorn egdy wykryl wirusa w iframe. Wiec na własne ryzyko użytkujcie. Ale stawki mają bombowe...

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Dołączam sie do pytania.

No więc obsługę mają do... pupy

1 Marca dostałem email, że do wypłaty brakuje im mojego imienia i nazwiska. Wydawało mi się, że paypal wystarczy. Tego samego dnia uzupełniłem i odpisałem, że już ok.

Oczywiście zero reakcji i zero kasy. Nadal czekam. Zalegają mi z płatnością z 13.01.2011

Jeszcze z tydzień będe silny ;-P. Gorsze jest to, że jak wywalisz ich kod ze strony, to jak mi pisali nie mają wglądu w moje konto. Mam nadzieje, że to się nie tyczy płatności.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności