Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to niestety jest programy partnerskie które obiecują że są wypłacalni niestety poza google adsens nie można być pewnym wypłacenia pieniędzy co gorsza trzeba się dopytywać o swoją zapłatę za zarobione pieniądze odradzam wszystkim z korzystania z takich programów partnerskich nie tylko tego ale także tradedoubler takie programy po prostu grają na czasie obracają twoimi pieniędzmi żeby zarobić i ewentualnie jak mamy to ci damy z procentu to jest niestety korzystne tylko i wyłącznie dla właścicieli dla takich firemek złodziejskich jedyna w stu procentach firma na której jakiś tam grosz można zarobić na google adsens z innymi programami partnerskimi nie ma co kombinować moim zdaniem .

.

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Otrzymał już ktoś z Was wypłatę przy większej kwocie?

Wiszą mi ponad 350 euro i nadal czekam. Odpisali mi że nie mają kasy a email wyglądał tak:

unfortunatelyweare currently waitingonthepaymentsof ourownmerchants. Payments to

us are extremelybehind. Therefore,wemustpass on theincreased waitingtimestoyou.

Weassumethat anearlydischarge isableto arriveandthepayoutsthen will also arrive

to you.

Mit freundlichen Grüßen

Tanja Imöhl

Wywaliłem już ich kod i czekam na przelew. Stracili już moje zaufanie. Szkoda... mogło być fajnie

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Ale zasada jest prosta - wypłacaj od razu, gdy zarobisz minimalną kwotę. Wtedy nawet jak Cię wycyckają, to nie na ogromne pieniądze.

Tak właśnie zrobiłem i czekam rónież na pierwszą wpłatę

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności