Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pewnie dla tego tak każdemu odpisują bo się nie rozliczyli :)

Mi odpisali że mam uzupełnić dane do wypłaty żeby mogli puścić i napisać do nich jak już to zrobię. Uzupełniłem, napisałem i czekam kilka dni... Już się cieszyłem że dostanę kasę.

Oki dzisiaj pierwszy przelew zrobili z 13.01.2011. Czyli ok 2 miechów trzeba czekać.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

przepraszam za post za postem, ale:

Dear BinLayer Webmaster,

Unfortunately at least one part of your balance had to be canceled. The causing ad space is deactivated now. Please check the status in your ad space overview.

Your Website (including sub pages/forum) contains at least one additional LayerAd. This is not allowed according to our General Terms and Conditions.

WTF?

Tak jak w sumie napisali "contains at least one additional LayerAd". Faktycznie miałem coś takiego... i przyznaje się bez bicia - nie czytałem regulaminu. Mam nadzieję, że uda mi się wrócić.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

głupie pytanie - w maju.

;)

dobre dobre

ale w sumie każda porada dobra

Ale skąd wiesz, że w maju ? To optymistyczne założenie, bo przecież może być coraz gorzej ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności