Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisałem do nich maila z pytaniem o moje wypłaty dostałem taką odp:

Sie wurden bereits an die von Ihnen im Account angegebene Mail-Anschrift darüber informiert, dass Ihr Account nicht ordnungsgemäß gepflegt ist und daher keine Auszahlung erfolgen kann. Bitte ergänzen Sie Name und Anschrift und geben mir hiernach kurz Nachricht - sodann kann die Auszahlung erfolgen.

ktoś mi powie o co im chodzi ?:)

Kasa 07.02.2011 doszła.

Moja pierwsza wypłata :)

PS. też macie takie mizerne zarobki ostatnimi czasy?

Ja na początku miałem 3 krotnie wyższe zarobki przy mniejszej ilości odwiedzin niż teraz. Zauważyłem że dziennie wyświetla się jakaś ilość reklam za mniej więcej tą samą stawkę po czym do końca dnia nic się nie wyświetla. Sprawdzane na różnych IP. Po południu i pod wieczór nie mam emitowanych już żadnych reklam.

Widocznie nie mieli wystarczyjacej ilosci reklamodawcow zeby zapewnic wszystkim reklamy na caly dzien. Bylo juz tak kilka razy ze reklam wystarczalo ledwo na pol dnia. Od wczoraj wydaje sie byc znow w normie bo zarobki podskoczyly do normalnego poziomu.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności