Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
To należy do jakiegoś Polaka żaden niemiec by nie dodał polskiego języka. Ciekawe kto to jest ?

No tak bo to rok po wojnie jest to kto Polski będzie dodawał... jak im interes idzie i mają duży traffic z Polski to czemu mają nie dodać naszego języka?

admin.banner.jpg

Unfortunately at least one part of your balance had to be canceled. The causing ad space is deactivated now. Please check the status in your ad space overview.

Ad tools, that are working with so-called PostView-Tracking next to our ad tools are strictly forbidden.

Hmm, widze ze zaczynaja wymslac bzdury. Powiedzcie mi co na stronie ze stopki bylo nie tak, ze mi zablokowali konto?'

edit:

Już wiem, nie można łączyć Binlayera z innymi bannerami z wyjatkiem adsense ;o

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 1 miesiąc temu...
35 dni roboczych minęło 13.09 do dziś 16.09 nie ma kaski na paypalu.....

Nie przejmuj się, ja mam 5 zaległych wypłat. Oni już tak mają, czasem przychodzi kilka wypłat jedna po drugiej, czasem DŁUGO nic nie ma, czasem bardzo długo weryfikują zarobki. Jednak są w 100% wypłacalni, nie ma się czym martwić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności