Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wypłata zlecona 15 stycznia, do dzisiaj jej nie ma (2 miesiące) mało bo 35 euro, ale 500 euro jeszcze nie zlecona

Kur##a i to mi ma przepaść?

wyslalem do nich emaila i dostałem właśnie taką odpowiedź jak tkoś dał wyżej linka, wrzuciłemw translator, ale cieżko coś zrouzmieć ;/

@ebsand

Właściwie rozkładam ręce. Binlayer był do tej pory najciekawszym CPM jaki znalazłem. Z pewnością są jednak lepsze i ciekawsze programy, nie koniecznie CPM. Być może ktoś się podzieli wiedzą. Mnie akurat interesują reklamy na ulub.pl i jak one się zwracają właścicielowi/om.

@rechot

Czy ja dobrze rozumiem, ze na ich tablicy informują o wypłacie zaległych z 2 stycznia 2012 r.?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Przecież sami napisali , że maja opóźnienia bo im reklamodawcy wiszą 150k euro. Ponadto w mailu jest info o zmianie stawek ze stałych na dynamiczne zależne od kampanii, o zmianie szefa wywaleniu kilku pracowników, wyczyszczeniu systemu z nieaktywnych i niedochodowych kampanii. O plajcie to nikt jeszcze nic nie napisał, wiec nie ma co siać paniki, w zeszłym roku też były opóźnienia i jakoś firma nie padła. Wypłaty przychodzą z opóźnieniem ale jak narazie najwyraźniej jeszcze dochodzą. Jeśli ktoś ma stronę z dużym ruchem to może warto pomyśleć nad zdjęciem ich reklamy do czasu wyjaśnienia sytuacji i wstawienia czegoś innego na ten czas żeby zbyt wiele nie tracić.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

Tzn zbanowane na zawsze czy zablokowane?

Miałem podobną sytuację i opisałem ją na swoim blogu jakiś czas temu. Ogólnie Binlayer nie trawi jakichkolwiek reklam z innych sieci

https://binlayer-de.blogspot.com/2011/08/uw...-cpmprofit.html

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Całkowitego bana nie dostałem, tylko na domene

Napisałem do nich, może mi go cofną bo treści erotycznych na stronie nie mam.

Oprocz binalyera mam ecpm i adsense, ale to binlayer generował najwieksze zyski.

Znacie coś podobnego do binalyera CPM? (cpmprofit dopada bo na tym zarabiam 20xmniej niż na ecpm)

• 2 tygodnie później...

Niestety, warto zwrócić uwagę na to ile dni już zalegają z wypłatami i że polityka jednej wypłaty na dwa tygodnie prowadzi do.... bankructwa, które moim zdaniem niedługo zostanie po prostu ogłoszone. Niestety ale:

- usuwanie negatywnych komentarzy na profilu binlayer na FB

- brak supportu już od jakiegoś czasu tj. brak odp na emaile

- coraz większe opóźnienia w realizowaniu wypłat

świadczy o tym, że firma straciła płynność finansową i próbuje w tej chwili zminimalizować staty. Inaczej nie da się tego wytłumaczyć.

Dzisiejszy wpis na Facebook napawa drobnym optymizmem.

Bank: 15.01.2012

PayPal: 29.01.2012

A następne płatności przewidziane są na jutro lub poniedziałek. Zobaczymy. Wątpię abym się załapał na kolejną wypłatę, ale kto wie..

Zastanawia mnie tylko skąd się bierze ta różnica w datach między wypłatami do na konta bankowe i na PayPal...

Sponsorads.de albo adshot.de ktoś sprawdzał? Przyjmują w ogóle Polskie strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności