Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to dobre miejsce żeby o to zapytać.Mam z binlayerem kłopot techniczny.Zarejestrowałem się dostałem akceptcję chociaż moim zdaniem nie powinienem :) .Umiesciłem kod (cms joomla) dałem go w szablonie w między znaczniki head .Reklama jest typu LayerAd / HybridAd

Niby wszystko pięknie ale reklamy na stronie nie widać. Nic nie wyskakuje Przy średnio 600 unikalnych wejściach dziennie.Po 6 dniach pokazal w Offenes Guthaben 0,04 EUR .To maj byc te wielkie zarobki ? Reszta wskazników 0 !. Ewidentnie cos nie działa . Ni epojmuje kod w javie to kod w javie CPM profit ma podobny i umieszczony na podobnych zasadach działa od reki to samo np. kod ZEDO .A tutaj nie zero reklam .Napisałem do suportu o to co odpisali " your LayerAd works fine, please be aware that we have a 1-hour reload blocker.To see the ads just delete cache and cookies." No śmiech na sali.

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem czy to dobre miejsce żeby o to zapytać.Mam z binlayerem kłopot techniczny.Zarejestrowałem się dostałem akceptcję chociaż moim zdaniem nie powinienem ;) .Umiesciłem kod (cms joomla) dałem go w szablonie w między znaczniki head .Reklama jest typu LayerAd / HybridAd

Niby wszystko pięknie ale reklamy na stronie nie widać. Nic nie wyskakuje Przy średnio 600 unikalnych wejściach dziennie.Po 6 dniach pokazal w Offenes Guthaben 0,04 EUR .To maj byc te wielkie zarobki ? Reszta wskazników 0 !. Ewidentnie cos nie działa . Ni epojmuje kod w javie to kod w javie CPM profit ma podobny i umieszczony na podobnych zasadach działa od reki to samo np. kod ZEDO .A tutaj nie zero reklam .Napisałem do suportu o to co odpisali " your LayerAd works fine, please be aware that we have a 1-hour reload blocker.To see the ads just delete cache and cookies." No śmiech na sali.

Spróbuj umieścić ten kod w innym miejscu, ja tego nie mam między <head> i działa.

• 1 miesiąc temu...

Wydawcy sieci binlayer organizują powoli prawników. Zaległości płatnicze sięgają początku lutego. Na fejsie agencji sporo Niemców nie kryje oburzenia i powiadamia o masowych pismach prawniczych żadąjących uregulowania zaległości. W przeciwnym razie zaczną się pozwy do sądu o ogłoszenie upadłości firmy.

Dla zainteresowanych sam obecnie jestem na etapie rozmów z prawnikiem i w najbliższych dniach wysyłamy pismo. Kwota zaległości sięga blisko 8k zł, niecałe 2 tys euro.

Binalyer wlasnie pousuwał z fejsa niewygodne wpisy i znowu sie wypoweidział, że wszystkie platnosci zostaną zralizowane. Nastąpiła zmiana zarzadu, ktory ponoć wyjechał na waakcje czy coś i nie ma kto złożyć podpisu do banku, ale zapewniaja ze wszsytko zostanie zrealziowane

przynajmniej ja tak zrozumialem po przetluamczeniu przez translator

Es ist immer noch, wie im vorherigen Post beschrieben, ein Zugangsdaten- und kein Liquiditätsproblem. Durch den Geschäftsführerwechsel wurde der individuelle Online-Banking Zugang der vorherigen Geschäftsführung gesperrt und es muss eine vollständige Kontoneueröffnung mit Beantragen aller Online-Zugangsdaten etc. durchgeführt werden. Erschwerend kam hinzu, dass die neue Geschäftsführung einen Auslandsaufenthalt hatte bzw. Urlaub - und sämtliche Unterlagen in der kontoführenden Bankfiliale unterschrieben werden müssen. Ein langwieriger Prozess.
Wir erwarten täglich die Zugangsdaten, da sie lt. Bank bereits in der vorletzten Woche verschickt worden sind. Noch in dieser Woche erfolgen also mit höchster Wahrscheinlichkeit weitere Auszahlungen. Für uns ist diese Situation mindestens genauso unglücklich wie für Sie als Webmaster - schließlich sind Sie unser "Kapital". Was ich Ihnen versichern kann ist, dass das keine Hinhaltungstaktik ist und wir auch keine Insolvenz verschleppen. Alle angeforderten Auszahlungen werden vollumfänglich getätigt - es ist lediglich eine Verzögerung. Wir möchten uns hiermit nochmalig inständig bei Ihnen für die aufgetretenen Probleme und Unannehmlichkeiten entschuldigen.

Ja mam zaległy 1 tys. Euro, nie wiem czy bede coś z tym robił, jeżeli firma naprawdę mi go nie wypłaci.

• 2 tygodnie później...

Problem z bankiem już chyba rozwiązali bo w tym tygodniu zaczęły się wypłaty. Nadgonili cały miesiąc w tym tygodniu, wypłaty zrealizowane do 11.03. Wygląda na to ze powoli wychodzą z dołka. Miejmy nadzieje ze za parę tygodni wróci wszystko do normalnego stanu.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

a jak to jest że są wszystkie języki a o polskim jak zwykle zapomnieli (zresztą to standard na całym świecie)

Klikam polski a wyświetla gebelski język , winnych oczywiście wszystko jest ok . Pewnie założył to jakiś Polak, Polak prawie zawsze zapomina o ojczyżnie jak wyjedzie.

Tyle co pamiętam to z tym językiem polskim jest w tym serwisie problem od kilku lat .

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Z Binlayerem jestem od początku i zawsze mieli problemy z wypłatami, co jednak nie przekładało się na BRAK zaległej wypłaty.

myśle, że odkładają na jakiś procent,żeby sobie dodatkowo zarobić. Ja z binlayera kosze najwieskza kase, adsense czy ecpm mi tyle nie nakoszą co binlayer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności