Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

Ty w ogóle wiesz co to jest za system?:)

Płaci za wyświetlenia reklam. Działa tak jak CPMprofit. Jeśli się mylę to mnie oświeć. A w CPM położenie reklamy ma wpływ na ilość przyznawanych punktów za wejścia.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam problem na jednej witrynie: jest flash i baner binlayera wchodzi mi pod flasha przez co nie idzie go zamknąć - wiecie jak to obejsc ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mam problem na jednej witrynie: jest flash i baner binlayera wchodzi mi pod flasha przez co nie idzie go zamknąć - wiecie jak to obejsc ?

spróbuj do flasha dodać linijkę:

<PARAM name="wmode" value="transparent">

a w tagu <embed> dodaj:

wmode="transparent"

flash powinien się schować pod layera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności