Skocz do zawartości

Binlayer.com ew. Bin-layer.de

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 373
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hicarian - kliknąłem i zarejestrowałem się z twojego linka referencyjnego - zastanawiam się czy i ile z tego będziesz miał zarobku. Na stronach Binlayer nie znalazłem nic takiego. na CpmProfit to z tego co pamiętam 10% zarobków poleconego. Jak jest tutaj - orientujesz się ??

mineło 40 dni od pierwszego polecenia wypłaty. kasy ni ma.

Na razie nie wariuję, bo miałem ustawioną opcję wypłaty na konkretny dzień miesiąca i może to zablokowało.

Zawsze macie w terminie ?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

ale to jest 35 dni roboczych czyli 7 tygodni :)

Zgadza się. 35 dni roboczych, co daje 7 tygodni ... koszmarnie długi czas czekania ale płacą. Ostatnio na stronie znalazłem miejsce gdzie podają dzień następnej zbiorowej wypłaty. Muszę to znowu wyszukać.

Ostatnio było kilka dni temu. Zapłacili.

dlaczego nie wyświetlają mi się reklamy ?

Brak reklamodawców, albo jest ich niewielu. Jeśli są reklamodawcy to reklama będzie się wyświetlać, a jeśli ich nie ma to layer się nie wyświetla, bo po co ? Przez ostatnie dni reklam jest niewiele, ale jeszcze tydzień temu ładnie kasę nabijało.

Poczekaj i uzbroi się w cierpliwość, reklamodawcy na pewno wrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności