Skocz do zawartości

Co dalej po katalogach?

master

Rekomendowane odpowiedzi

MAR owi chodziło o systemy wymiany linków a nie o linki jakie zostawiasz sam w katalogach w takich systemach jak na razie to najwięcej zyskują ich twórcy niż uczestnicy, którzy są jak to mówią "mięsem armatnim"

83440[/snapback]

Ufff dzięki bardzo za tą wiadomość,ulżyło mi bo już się bałem,że wszystko pójdzie w las. A co do dalszej pracy po katalogach to co mogę jeszcze zrobić? Mam uczucie bezradności i wydaje i się że jak nic nie będę teraz robił to będę oglądał swój upadek :hello:

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ufff dzięki bardzo za tą wiadomość,ulżyło mi bo już się bałem,że wszystko pójdzie w las. A co do dalszej pracy po katalogach to co mogę jeszcze zrobić? Mam uczucie bezradności i wydaje i się że jak nic nie będę teraz robił to będę oglądał swój upadek  :hello:

83443[/snapback]

popracuj nad jakimś zapleczem zrób pare innych stronek o podobnej tematyce linkuj z nich do serwisu docelowego i zaproś goglebota do odwiedzin tych stronek.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

popracuj nad jakimś zapleczem zrób pare innych stronek o podobnej tematyce linkuj z nich do serwisu docelowego i zaproś goglebota do odwiedzin tych stronek.

83445[/snapback]

O tym nie pomyślałem, ale w takim razie czy stronki, które posłużą za zaplecze muszą być przygotowane tak starannie jak strona docelowa?Chodzi mi o to że nie mam zbytnio czasu na tworzenie większych serwisów.

--------------------

iconm.gif - Metallica

O tym nie pomyślałem, ale w takim razie czy stronki, które posłużą za zaplecze muszą być przygotowane tak starannie jak strona docelowa?Chodzi mi o to że nie mam zbytnio czasu na tworzenie większych serwisów.

83446[/snapback]

polecam dokładna lekture forum i wyciąganie wniosków nikt nie da Ci na tacy gotowego rozwiązania przeanalizuj pomyśl wyciągnij wnioski i zabieraj sie za robote :hello:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co co mojej poprzedniej wypowiedzi, już to ktoś wyjaśnił. A pytając czy jeśli zrobisz stronę "słabą" i tam będziesz miał linki do swojej strony, to będą one słabiej punktowane niż linki na "dobrej" stronie, to tak jak z gazetą, chyba większą reklamę zdobędziesz jak ogłoszenie zamieścisz w "Newsweeku" niż gazecie "Nasza wieś".

Pytasz co więcej, do katalogów zawsze możesz strone dodawać, bo ciągle powstają nowe, zawsze też można reklamować swoją strone w podpisie, ale tutaj raczej bardziej chodzi o odwiedzalność z punktu widzenia "zainteresowanego". Obecnie testuje katalog, jako wzmocnienie linków moich stron. Nie sugeruję tym, żebyś założył katalog, ale jak dobrze pomyślisz zawsze coś można stworzyć... :hello:

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Nie sugeruję tym, żebyś założył katalog, ale jak dobrze pomyślisz zawsze coś można stworzyć... :blink:

83462[/snapback]

Tylko,że ja nie potrafiłbym tego zrobić więc to raczej odpada :hello:

--------------------

iconm.gif - Metallica

ceti i kosmici

Oj... niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Miałem zamiar użyć linków z Seti@home do konkursu, ale okazało się, że zmienili układ strony i nie ma już tych stron z PR4, gdzie można było sobie linka wsadzić.

Skuteczność była bardzo duża. :hello:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ale idąc dalej, jak byś szukał, znalazłbyś też, iż teraz nie liczy się ilość, lecz jakość. Więc pozostaje wymiana z stronami o podobnej tematyce, które "wysoko" stoją.

83354[/snapback]

A czy mógłbyś tą teorię poprzeć jakimis faktami?

Ja zauważyłem, że jest wręcz odwrotnie i to od ponad roku.

Ja wolę 100 linków z PR1 od 10-20 linków z PR5. Oczywiście z różnych domen i IP w obu przypadkach.

I również te *systemy* dają możliwość stosunkowo łatwego pozyskania dużej ilości linków z róznych IP.

A czy to jest efekt krótkotrwały czy nie, to już zależy jak stosujesz systemy.

Ja zauważyłem, że jest wręcz odwrotnie i to od ponad roku.

zgadzam sie w 100%

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

I również te *systemy* dają możliwość stosunkowo łatwego pozyskania dużej ilości linków z róznych IP.

A czy to jest efekt krótkotrwały czy nie, to już zależy jak stosujesz systemy.

83535[/snapback]

W moim przypadku *systemy* typ linkor itp. (bo o takich chyba mówimy) nie wchodza w grę bo ja zajmuję się (co prawda to początek :lol: ) pozycjonowaniem serwisów dla klientów a tam nie można umieszczać linków na stronie, przynajmniej tak żeby były widoczne...Pociesza mnie fakt, że jednak liczy się ilość ,a nie jakość :D Pozdro!

--------------------

iconm.gif - Metallica

Wiesz co wydaje mi się że jeden naprawde mocny link może być lepszy od nawet 100 słabych

A masz jakieś dowody tego? Robiłeś testy?

Z moich obserwacji wynika, że jednak jest tak jak ja napisałem wcześniej, ale to są tylko moje obserwacje.

Chyba nie powiesz że taki link nie jest lepszy od 100 linków z kopii biblii zenka która ma PR 0

A Ty chyba nie powiesz, że przeczytałeś dokładnie co ja napisałem:

Ja wolę 100 linków z PR1 od 10-20 linków z PR5. Oczywiście z różnych domen i IP w obu przypadkach.

Wyraźnie chodziło mi o linki z różnych IP i różnych domen.

Więc dalej wolę 100 linków ze stu domen, mogą to być podstrony biblii, niż 20 linków ze stron tematycznych również z różnych domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności