Skocz do zawartości

Co dalej po katalogach?

master

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A czy mógłbyś tą teorię poprzeć jakimis faktami?

Ja zauważyłem, że jest wręcz odwrotnie i to od ponad roku.

Ja wolę 100 linków z PR1 od 10-20 linków z PR5. Oczywiście z różnych domen i IP w obu przypadkach.

I również te *systemy* dają możliwość stosunkowo łatwego pozyskania dużej ilości linków z róznych IP.

A czy to jest efekt krótkotrwały czy nie, to już zależy jak stosujesz systemy.

83535[/snapback]

Może to i teoria, ja dopiero zabawę z pozycjonowaniem zaczynam, ale uważam, że pozycjonowanie to nie tylko pierwsze miejsce w google, bo to np. mam już od 2 lat pierwsze, więc liczy się chyba także liczka wejść, a tutaj linki są już ważniejsze w zależności od ważności strony co mogę poprzeć statystykami, i jest to dokładnie tak jak opisałem to na przykładzie gazety, a to czy google bierze to pod swoją uwagę i dodam jeszcze, że może klikalności np. w wyszukiwaną stronę jest też brana to tak jak napisałeś, to tylko teoria i ją na razie jest ciężko poprzeć jakimiś faktami. Jeśli się mylę, to chętnie posłucham też innych teorii.

Ciągle pytacie co dalej po katalogach, i tu im sposób mniej znany, tym bardziej efektywny bo nie stosuje go prawdopodobnie konkurencja. A sposób jest kilkanaście, wspomnę tutaj także o płatnych linkach, bo to też sposób na zdobywanie linków z różnych IP, do tego. np. to forum, gdzie prawie każdy ma linki w sygnaturze, które też są pewnym sposobem, nawet kiedyś spotkałem się z czymś takim jak "wygryzanko", też ciekawy sposób, ale są to linki niestałe.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ciągle pytacie co dalej po katalogach, i tu im sposób mniej znany, tym bardziej efektywny bo nie stosuje go prawdopodobnie konkurencja. A sposób jest kilkanaście, wspomnę tutaj także o płatnych linkach, bo to też sposób na zdobywanie linków z różnych IP, do tego. np. to forum, gdzie prawie każdy ma linki w sygnaturze, które też są pewnym sposobem, nawet kiedyś spotkałem się z czymś takim jak "wygryzanko", też ciekawy sposób, ale są to linki niestałe.

84054[/snapback]

:) Otóż to... Dodamy stronę do katalogów, dokonamy optymalizacji kodu, zrobimy mapę serwisu,zrobimy jeszcze kilka innych rzeczy, które będą pomocne i o których dowiemy się na tym forum i co dalej....? Otóż nikt nam tego nie powie nawet jeśli zna odpowiedź na to pytanie. A dlaczego? Bo nikt przecież nie sprzeda tak łatwo wiedzy, nad którą tak długo pracował bo przecież w końcu to konkurencja. Myślę, że chyba wszyscy się ze mną zgodzą... Pozdrawiam!

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności