Skocz do zawartości

Linki z katalogów

Paul89

Rekomendowane odpowiedzi

Otóz dodaje stronę do katalogów już od ponad miesiąca, tak na oko w około setce katalogów mój wpis został zawierdzony. A linków od katalogów mam tylko 15 (wg. yahoo) Dlaczego tak mało linków wykrywa? Wszystkie katalogi do których dodawałem strone miały min PR1.

To zależy od katalogu.

Jak są to wpisy z EasyDir lub SEOKów to same wskoczą z czasem bo pingują się automatycznie. Dla pewności jednak lepiej wszystkie lekko dopalić rotatorem na 2 tygodnie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Są to wpisy do wielu rodzajów katalogów, jak nie dopale tych co sie nie automatycznie indeksują, to wogóle mi sie nie zaindeksują czy tylko trzeba im dać czas?

A kto to wie :) - większość raczej się sama nie zaindeksuje :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wszystkie katalogi do których dodawałem stronę miały min PR1.

Ogólnie to PR1-2 to prawie za "nic" się dostaje, a co dopiero o jakiejś mocy wpisu mówić.

Z drugiej strony nie ma co patrzeć na PR, bo niektóre strony z niższym się lepiej indeksują niż te z wyższym.

Poza tym po co Ci linki z Yahoo - wcale się nie muszą pokrywać z tymi z Googla

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

dolacze sie z zapytaniem odnosnie backlinkow:

czy znacie jakas strone, ktora pokazywalaby wszystkie zaindeksowane (!) backlinki do danej domeny i zarazem pokazuje PR tych linkow?

sprawdzalem backlinki na yahoo, ale nie wydaje mi sie, zeby wiekszosc z nich byla zaindeksowana.

dzieki!

New Discount Codes available online now.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności