Skocz do zawartości

Nowy SEOkatalog, pr=3

Nsb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Działa dobrze dodawanie wpisów?

dobrze...

1. nie działa zliczanie znaków
  2. można podać tylko 1 słowo kluczowe i do tego jednowyrazowe
  3. wywal captche przynajmniej do czasu aż to wszystko będzie jakoś śmigać
  4. zmień opis
    Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO mającym na celu stworzenie profesjonalnego skryptu do katalogowania stron internetowych. Aby dodać stronę wybierz związaną tematycznie ze swoją stroną kategorię i podkategorię po czym korzystając z formularza dodaj swój serwis do naszego katalogu.
  5. nie wczytują się ikonki kategorii

400, ustaliłem taką granicę, aby po części wyeliminować spam, oraz aby wpisy były wartościowe.

Nie wiem co z tym słowem kluczowym, ustawione min 2 max 10.

Ikonek kategorii nie ma.

Dlaczego wywalić captche?

Nie wiem co z tym słowem kluczowym, ustawione min 2 max 10.

To trochę za mało ...

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

• 1 miesiąc temu...

Jestem w głębokim szoku - wpis dodany niecałą godzinę temu a już jest pięknie zaindeksowany :)

A przy okazji to wchodząc w kategorię Dom -> Architektura coś takiego pokazuje się nad wpisami:

Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/nsb/domains/hippos.com.pl/public_html/templates/lajfstajl-purple/sub.php on line 18 and defined in /home/nsb/domains/hippos.com.pl/public_html/includes/template.php on line 545

Warning: Division by zero in /home/nsb/domains/hippos.com.pl/public_html/includes/template.php on line 547

Materiały ortodontyczne, stomatologiczne - m.in. Ligatury.

Wygląd ogólnie mógłby być lepszy, podstrona z regulaminem jest pusta. Liczę na szybką akceptację wpisu i życzę powodzenia z katalogiem, liczę, że nie zniknie szybko z sieci. :)

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Więc tak:

Katalog nie zniknie;)

Regulamin, wygląd etc. jest w trakcie przygotowania. Na razie skupiłem się na dobrym podlinkowaniu. Aktualnie wpisy indeksują się w ok. 10minut, co każdy może sprawdzić:). Myślę, że to jest najważniejsze, a wygląd będzie z czasem;)

Zapraszam do dodawania wpisów;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności