Skocz do zawartości

Dobre katalogi i inne pytania

StreamStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ogólnie nigdy nie zastanawiałem się nad pozycjonowaniem mojego forum ale gdy zauważyłem że konkurencja wysoko w Google to postanowiłem się wziąć do roboty :). Ogólnie to od razu po instalacji forum dodałem do Google (addurl) i w Narzędzia dla webmasterów i mapę strony. Adres mojego forum https://www.hejdz.pl/.

Może ocenić ktoś jej stan w Google?

Proszę o wskazówki odnośnie pozycji w Google.

Pozdrawiam!

Raczej nikt tu nie będzie szukał pod jakimi frazami ta strona jest na jakiej pozycji w Google. Możesz to sprawdzić sam w Narzędziach dla Webmasterów.

BTW: Jeśli jesteś wysoko pod interesującymi Cię frazami to pozycja w Google dobra. :)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności