Skocz do zawartości

Darmowe kody pozwalające na bezpłatne dodanie wpisów do płatnych katalogów

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

To, że poszły, to raczej mało prawdopodobne, zwłaszcza, że pierwsza informacja o problemie pojawiła się 12 min od wpisu o multikodach, a tych katalogów jest 17 x 5 multikodów. Zatem 85 wpisów jest do wykorzystania, a nikt z nas nie natrafił na wolny.

Edytowane przez piotrml

multikonta

Przed chwilą sprawdziłem z ciekawości alwas.pl

https://awesomescreen....com/09a109tpc7

Wygląda normalnie, ale sprawdzę to jeszcze zaraz sam recznie.

-----------------

edycja

sprawdziłem sobie testowym kodem websys2 katalog alwas.pl:

"

Dziękujemy za dodanie nowej strony do katalogu. Strona musi jeszcze zostać sprawdzona przez moderatora."

kod dodam do panelu raz jeszcze.

Jakby ktoś miał problem z dodaniem to proszę o podanie kodu oraz katalogu, w którym nie działa. Jak potwierdzi się (najlepiej meeting przez teamviewera), że rzeczywiście prawidłowy kod nie działa to zgłaszający dostanie jakiś bonus ;)

GG: 10101

Edytowane przez salab

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zgadza się, napisałeś, że "żaden kod nie działa w legenda.com.pl" a ja po minucie dodałem tam testową stronę używając kodu websys1 (dodałem go ponownie po odrzuceniu strony w panelu).

Oferta nadal aktualna - jeśli ktoś pokaże przez TeamViewera, że kody nie działają to dostanie gratis :)

update

Dostałem zgłoszenie, że pomogła... zmiana przeglądarki. Wydaje mi się to niemożliwe, ale może ktoś potwierdzi?

update2

https://awesomescreenshot.com/0e410a33d4 - ludzie strony dodają, więc jeśli jednym działa a innym nie to bardzo chętnie zobaczyłbym jak to wygląda u kogoś komu "nie działa", żeby móc znaleźć błąd i rozwiązać problem.

Edytowane przez salab

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

teraz to już może być kwestia wykorzystania kodów po prostu:)

Ale mi naprawdę pomogła zmiana przeglądarki z mozilii na chrome. Są takie rzeczy na świecie które się fizjologom nie śniły:)

Edytowane przez pitrazzz

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU