Skocz do zawartości

Darmowe kody pozwalające na bezpłatne dodanie wpisów do płatnych katalogów

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

@marecky, bardzo ich potrzebowałem ;) a w poście nie napisano o żadnych ograniczeniach typu 1 człek = 1 kod ;)

Wiesz co? Wstyd po prostu... :nonono: Odrobina przyzwoitości obowiązuje też i tutaj, drogi wacky... Nawet, jeśli nie jest o tym nigdzie napisane wielkimi literami...

8NREX271 wykorzystane, dzięki. A do robaczka i mustanga już żaden kod nie działa, a niby większość wolna jeszcze ;/

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

W temacie piszą tylko osoby oferujące kody w swoich katalogach, oczywiście tylko posty z kodami.

Osoby do których ten tekst nie dotrze, mogą się spodziewać nawet odpoczynku od pisania.

Dodane:

Jeżeli zaglądasz do tego tematu 30 minut po opublikowaniu kodów jednorazowych, możesz śmiało przyjąć, że są już dawno wykorzystane ;)

Tak dla przypomnienia...

Kod melodyjka ważny dziś do 12.00 w melodiawsieci.pl.

Proszę zwrócić uwagę na tytuł, w którym ma się znajdować także nazwa firmy lub adres strony.

Opisując stronę/firmę proszę pisać bez farmazonów (dlatego jest tylko 600 znaków).

Wpisów nie będą poprawiał, a kod czasowy daję dlatego abyście przyłożyli się do nich.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Kody promocyjne do katalogu rozglaszam.pl, jak zawsze proszę o unikalne opisy, 1 użytkownik (IP) = 1 wpis, wpis silver:

PIO-S1

PIO-S2

PIO-S3

PIO-S4

PIO-S5

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Kod do katalogu seotu.pl - dostałem, a samemu go nie wykorzystam.

X93223E4

Ważny przez cały weekend na nieograniczoną liczbę wpisów Premium.

Żeby go wykorzystać, wystarczy zalogować się na swoim koncie w katalogu i wybrać wpis Premium - 1 Allopass.

Edytowane przez wacky

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.