Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak piszecie mi ciągle na PW napisze jeszcze raz kod "optymalizacja" na zakup Xrumer+Xevil Platinum działa jeszcze dzisiaj i jutro do 24.00 czasu polskiego i promocja nie będzie przedłużona. Rabat na kod "optymalizacja" wynosi 100 USD. Obowiązuje jak na pierwszą tak i na kolejne licencje.

Z tego co mi wiadomo to Ci co mają już kupioną lickę, to upgrade dostaną za free.

Ewidentnie widać że zbierają kasę. Tak jak jakiś czas temu wypuścili promocję dotyczącą abonamentu, że jak zapłacisz za rok z góry to drugi rok dostaniesz gratis. W kontekście zapowiedzi wydania nowej wersji softu przypuszczam (choć wiadomo - nie mam pewności), że po prostu prace nad nową wersją są bardzo kosztowe, a chcą to skończyć jak najszybciej. Więc robią promocje i rabaty byleby $$$ zarobić.

Cytat

skąd taka duża promka? 

Jak sama nazwa kodu "optymalizacja" ( jak domena na której piszesz) wykasuje tą promocje  osobiście "wynegocjowałem" u Aleksa dla użytkowników forum w trakcie prywatnej rozmowy, Twoje przypuszczenia, że coś tam pada delikatnie mówiąc nie logiczne. Nowa wersja jest na bardzo zaawansowanym stadium, z tego co Aleks mówił nie jeden raz update będzie darmowe dla tych co posiadają aktywną licencje.

Cytat

za free nowa wersje?

Wałkowano to było na support forum, wiele, wiele razy.

Soft dalej jest używany, może nie jak wcześniej kiedy jeden mocny blast + indeksacja robiła topy, ale dla określonych czynności jest dalej aktualny.

Wiele kupuje nawet dla samego Xevila Platinum. Powiem "po sekretu" idą bardzo intensywne pracę nad algorytmem umożliwiającym automatyczne rozwiązywanie Recaptcha2. Jak ktoś śledzi rozwój softu ( ja od V 3.XX) to wie, że OCR zawsze był mocną stroną Xrumera.