Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej nie rozumiem o co chodzi z tymi miejscówkami przecież GSA nie ma swojego OCR a ten dodatkowy jest slaby w porównaniu do XR. To że jeden i drugi soft obsługuje PHPbb wcale nie oznacza, że jednakowo pracuje. Co do wymagania, tak dla łamania recaptcha2 najlepiej mocny VPS ( z 6 CPU) lub dedyk jeśli nie będziesz kupować dostęp do BETA Xevil a będziesz wykorzystywać ten co idzie w komplecie bez recaptcha2 to VPS za ok 20 dolców wystarczy to linkowoania na poziomie ok 200 linków w minutę..

Cytat

Ok, a teraz porónanie

Ok to teraz powiem jeszcze raz recaptcha2 lamie tylko XEvil captcha breaker nie, a capmonster w wersji audio. Poza reacpatcha2 xEvil lamie jeszcze ok 8500 typów captcha z prędkością ok 0,2 sek.

p.s więcej porównań na zawołanie przynajmniej ja robić nie będę.

• Haha 1

• 2 tygodnie później...

Promocja ,subskrypcja na 6msc za 55$ plus dostęp do xevila bety.Link platnosci

https://www.paypal.me/bmlabs/55USD - payment link for 55 USD (6 months subscription)

do 26 listopada

Dnia 13.11.2018 o 09:33, MaxPan napisał:

a capmonster w wersji audio

Wersja audio jeszcze jest gdzies?Ja uzywam capmonstera i jakos daje rade sobie z recaptcha,jak ida latwe recaptche to skutecznosc faktycznie wysoka,na trudnych to bardzo slabo.Jak sie wezmie sitekey addon to juz idzie calkiem niezle,trudne tez robi skutecznosc tak na oko 20-30% na trudnych,latwie robi tak jak pisza cos kolo 70-80%)

Ja capmosnter nie odnawiałem ostatnio licencje, bo nie mam potrzeby. Wczoraj wyszła nowa beta xEvila sprawdzę jak w porównaniu do poprzedniej. Ogólnie Google ciągle ciś zmienia i ze skutecznością na recaptcha2 różnie bywa. Dobre proxy również polowa sukcesu

• 1 miesiąc temu...

Nie, i nie będzie Xevil wykorzystuje OCR który który jest fizycznie w Xrumerze. Xevil to tylko panel.

Dodatkowo Xevil który rozwiązuje Recaptcha2 nie jest w otwartym dostępie. Dostęp do wersji Beta xEvila trzeba dostać, przedłużając abonament Xrumera na ok rok.

• 2 miesiące temu...

Jeśli ktoś potrzebuje mam kody rabatowe obniżające cenę Xrumera+XEvil o 50%. Promocja  od teraz do 27.04.2019. Jedyny minus to trzeba kupować przez panel rosyjsko-języczny ( soft oczywiście kupuje się jeden, czyli z językiem angielskim, nawet częściowo Polskie tłumaczenie jest). Kod działa tylko na płatności online dostępne w panelu. Plusem jest jeszcze to, że przy zakupie przy pomocy tego kodu automatycznie dostaje się dostęp do Xevil Beta 4 czyli automatyczne rozwiązywania Recaptcha 2. Jeśli potrzebujecie kod piszcie w PW, Duży tych kodów nie mam a kody jednorazowe. Jeśli ktoś jest zdecydowany i chce kupić to jest to niezła oferta. Xevil z automatycznym rozwiązywanie ponad 7500 captcha + Recaptcha 2 można podłączyć do wszystkich softów działających z API 2captcha, Anticaptcha, Antigate, inne

• Like 1

Jeszcze raz napisze to są kody WYŁĄCZNIE do zakupu Xrumer+ XEvil z 50% rabatem, czyli 175 USD, TYLKO I WYŁĄCZNIE W ROSYJKOJĘZYCZNEJ WERSJI STRONY ZAKUPOWEJ,  różne kombinacje z przedłużeniem abonamentu nie będą działać, nie marnujcie mój i swój czas przed świętami. 

@Matusik Tobie zaraz wyślę nowy kod.