Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kupony rabatowe na zakup Xrumer +Xevil kupujący oprócz rabatu (cena za cały kompleks wychodzi ok 120 USD również otrzyma  dostęp do Xevil 4.0 ( wersja która automatycznie rozwiązuje Recaptcha2). Proszę nie brać kuponów jeśli nie masz kasy a tylko oczekujesz, że będziesz mieć, czekasz na przelew, inne.  Kod działa tylko na płatności online dostępne w rosyjskiej wersji panelu ( ale w Xrumer tak sam jak z panelu EN). Konto w panelu nie może być zarejestrowane przy pomocy czyjegoś, swojego kodu ref. Kod nie działa na przedłużenie abonamentu w  kupionych wcześniej wersjach. Jeśli potrzebujecie kod piszcie w PW, Ilość kodów mocno ograniczona i kody jednorazowe. Jeśli ktoś jest zdecydowany i chce kupić to jest to niezła oferta. Xevil  automatycznie rozwiązuje ponad 7500 typów captcha + Recaptcha 2 można podłączyć do wszystkich softów działających z API 2captcha, Anticaptcha, Antigate, inne. Można stworzyć swój mini serwis rozwiązywania captcha i brać za to kasę, można rozdawać klucze dostępu do OCR kolegom, inne.

• 3 tygodnie później...

Proszę nie pisać do mnie PW kodów już nie mam, miałem ich parę sztuk i rozdałem w ciągu 2 dni. Kody obniżali cenę wersji standard do 110 USD i gratis dostawało się Xevil Beta 4.0 do recaptcha 2. Jeśli będę mieć take kody jeszcze napisze najpierw w tym temacie.

Wyszła długo oczekiwana aktualizacja XEvil 4.0: ReCapcha2 Module [Beta-25] 

Mam z tej okazji parę kodów na rabat 50% na zakup Xrumer+Xevil. Proszę pisać w wiadomość prywatną tylko osoby zdecydowane na zakup w ciągu 24 żeby nie blokować  kodów dla innych.

• 3 tygodnie później...
Cytat

Choćby dla tego dodatku warto kupić Xrumera,

To statystyki z jednej doby i tylko z jednej instalacji Xevila. Prawie 50 dolców zaoszczędzonych na samej Recaptcha2 nie licząc innych captcha. Nawet jeśli kupować Xevil bez kodów rabatowych to 240 USD + 60 za Beta zwraca się w ciągu tygodnia.

adza6et7.png

Czy ktoś opłaca abonament kartą mastercard od Revolut przez interkassa ? Bo próbuje i cały czas dostaję: "Twoja płatność nie powiodła".

Edit.

Na razie opłaciłem przez PayPal. Widzę, że mocno poprawił się w programie UX.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...

Mam pytanko co do xEvila w wersji beta. Na stronie botmasterlabs nie mogę doczytać się czy pakiet standard zawiera w sobie xEvila w wersji beta, czy jest to tylko wersja ultra. Przechodząc na stronę xEvil.net także nie ma wzmianki o wersji Beta, wszędzie widnieje wersja ultra. To znaczy, że wersja beta skończyła się i xEvil ultra jest już pełną wersją tego OCR'a, który zawiera ficzery bety czy po prostu moje umiejętności czytania ze zrozumieniem są za słabe?

Co prawda przy wersji ultra jest dopisane, że radzi sobie z Recaptcha v2 ale nie jestem do końca pewien czy o to chodzi bo trochę ponad miesiąc temu @MaxPan wspominał o koszcie 60USD za betę.

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak mam to rozumieć?

Z góry dziękuje,

Pozdrawiam. :)

Cytat

standard zawiera w sobie xEvila w wersji bet

nie, za  BETA trzeba dopłacić ( abonament za pół roku teraz) lub kupić w promocji ( której teraz nie ma).

Zwykły Xevil nie lamie Racaptcha 2. Beta 4 lamie, ale żeby ją dostać trzeba będzie dodatkowo zapłacić abonament za Xrumer za pół roku od razu.

• 2 tygodnie później...

Mam pytanko co do szybkości działania XEvila w wersji beta przy rozwiązywaniu ReCaptcha 2.

UK5YidO.png

Taką ilość captchy zdołał połamać XEvil w jakieś 12-14 godzin na 32 wątkach i dedyku z astrovm pod xneolinks (32GB Ramu, 8 x 3,4 procek).

Czy ta średnia prędkość rozwiązywania captchy według was jest zadowalająca, czy coś jest nie halo u mnie z maszyną? (Na stronie XEvila jest napisane, że osiąga szybkość x10 większa niż serwisy typu anticaptcha)

Czas łamania ReCaptchy 2 przez serwisy typu AntiCaptcha wynosi około 30 sekund, u mnie XEvil wynosi od 44 do nawet 220 sekund. Przy łamaniu captchy procek lata na 100%, natomiast RAM dochodzi do jakichś 12GB.

2kKpOf3.png

Może ktoś pochwalić się jak u niego wygląda praca XEvila podając przykładowe statystyki i parametry serwera?

Z góry bardzo dziękuje,

Edit:

Zapomniałem dodać, że XEvil lata na IP bulletproof dedyka, nie używa proxy.

1. Rozwiązywać Recaptcha2 na jednym IP i pytać czemu tak wolno to jest dobre pytanie :D

2. Xevil na moich maszynach rozwiązuje recaptcha 2 w czasie ok 60-120 sek przy użyciu proxy, korzystam z dedyków OVH. Xevil działa na 50-70 wątkach.

Cytat

Na stronie XEvila jest napisane, że osiąga szybkość x10 większa niż serwisy typu anticaptcha)

Ale czy to dotyczy Recaptcha2?

Cytat

Czas łamania ReCaptchy 2 przez serwisy typu AntiCaptcha wynosi około 30 sekund, 

Zazwyczaj jest o wiele dłużej. 

1. Okej, czyli przepuszczę testy jeszcze na proxy.

2. A możesz powiedzieć czy masz dedyka z 6 rdzeniami, czy tego z 16, czy mówisz tutaj o kilku maszynach, na których XEvil łącznie łamie na 50-70 wątkach? (Chce porównać jaki sprzęt będzie potrzebny aby osiągnąć twój rezultat)

A w przypadku gdybym chciał postawić serwis do rozwiązywania captchy oparty o XEvila, czy to miałoby sens przy tej prędkości rozwiązywania captchy?

Z góry dziękuje za odpowiedź,

Xeon E3-1245v2 (4c/8th) - 32GB DDR3 1333 MHz  na takim 50 wątków Recaptcha2 chodzi obciążenie CPU ok 90-100%. Ram ok 60 %.

Przy umowie, że masz szybkie proxy.

Cytat

A w przypadku gdybym chciał postawić serwis do rozwiązywania captchy oparty o XEvila, czy to miałoby sens przy tej prędkości rozwiązywania captchy?

A  skąd ja mam wiedzieć co Tobie klienci będą wysyłać, same Recpatcha2 czy inne captcha. Nie da się odpowiedzieć na Twoje pytanie.