Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie co do proxy pod XEvil. Kilka stron wcześniej doczytałem się, że proxy działały bez autoryzacji. W change logach xevila nie mogę znaleźć nic odnośnie autoryzacji proxy a przy wklepywaniu kombinacji z loginem i hasłem XEvil nie może połączyć się z proxy. Może ktoś powiedzieć czy wymagana jest jakaś konkretna maska proxy czy do tej pory nie została wprowadzona autoryzacja proxy?

Z góry dziękuje za odpowiedź,

Pozdrawiam. :)

Tak jak napinano wcześnie proxy z autoryzacja login/haslo nie działają w Xevil. Zero/jedynkowa opcja.

Cytat

wprowadzona autoryzacja proxy?

Nie może zostać wprowadzona bo to nie od Xevil zależy a od Chrome. Czytaj forum Botmastera tam wszytko to napisane z 20 razy.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Do 30.11 jest promocja na Xrumer+Xevil - 30%. Wychodzi 170 USD za wersje standard ( rożni się od PRO wyłącznie ilością jednobocznie uruchomionych kopii standard 2, pro 5). Żeby otrzymać dostęp do Xevil BETA ( tylko ta wersje rozwiązuje Recaptcha2) należy po prostu przedłużyć abonament Xrumer na poł-roku( 60 USD) i napisać do Botmastera.

Jak kupować Xrumer

1.Rejestrujemy konto na https://xrumer.pl  ( mój ref) lub czysty link www.botmasterlabs.net

2. Zalogować się

3. Prawy górny róg przycisk "BUY PRODUCT"

4.Jeśli chcemy kupić przez PayPal klikamy logo PayPal i na dole otwiera sie okienko formy kontaktowej, wysyłamy zgłoszenie i na email otrzymamy za jakiś czas list ot Botmastera z opisem jak dokonać platnosci.

5. Można dodatkowo powiadomić BM ,że chcecie BETA Xevil on powiem jak przedłużyć abonament.

Wyszła nowa wersja Xevil Beta 4

Mam kody na obniżenie ceny Xrumer +Xevil do 175 USD + 6 miesięcy abonamentu gratis + gratis dostęp do Xevil BETA 4 ( rozwiązywanie Recaptcha 2 automatycznie). Jeśli ktoś potrzebuje i ma kasę piszcie w PW.

Tylko do 10.12.2019 kody które ja mam obniżają cenę na XRumer +Xevil + Dostęp do BETA 4, 6 miesięcy abonamentu za wszytko 115 USD (!) przy platnosci PayPal.

Kody bezpłatne. Po kody proszę  zgłaszać tylko osoby mające pieniędzy żeby nie blokować kody przez tych co "oczekują na pieniędzy", "czekają wypłaty", "inne". Krótko mówiąc nie masz kasy nie zawracaj mi głowę :D 

Odpowiem w tym miejscu bo ciągle pytacie mnie o to samo w wiadomościach  prywatnych.

Kody obniżają cenę zakupu Xrumer+Xevil wersja standard ( od biznes różni się tylko ilością jednoczenie działających kopii standard 2 szt, biznes 5) do 115 USD.

Każdy kupujący przy pomocy tego kodu otrzymuje bezpłatny dostęp do Xevil BETA 4 ( tylko ta wersja automatycznie rozwiązuje Recaptcha2), dodatkowo 6 miesięcy abonamentu za Xrumer gratis.

Kody ważne jeszcze dzisiaj i jutro, czyli do 10.12.2019 włączane,

Kody nie działają na żadne  inne usługi tylko na zakup nowej ( lub kolejnej) licensji Xrumer

Nie jestem supportem Xrumera i na pytania czemu mi nie działa Xrumer, Xevil automatycznie odpowiadam " Nie wiem" :D

• 2 tygodnie później...

Witam, przesle ktos jakies poradniki z ustawieniami do xrummera. Moga byc poradniki angielskojezyczne bo z polskimi to problem jest. 

Jesli ktos ma hakues linki do poradnikow to prosze odpiwiedziec tutaj lub podeslac na priv

Pozrd

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

• 2 tygodnie później...

Podpowiedzcie mi jedną rzecz. Zrobiłem projekt w xrumer który zakończył się 100 sukcesami. Gdzie mogę podglądnąć linki?

Chciałbym zobaczyć sukcesy które wykonał program ale nie mogę tego znaleźć . Gdzie tego szukać? Życzę wam wszystkiego dobrego w Nowym 2020 roku.

• Thanks 1