Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Korzystalem z RUmaka 10,12 lat temu ostatnio mialem licencje ale ta stara pewnie nie kwalifikuje do zadnego rabatu na nowa ? 🙂 Jak rumak radzi sobie dzisiaj, nie pytam o postowanie na smietnikach ale o postowaniu na moderowanych forach, przeciez tam kurcze nie jest latwo dac jakiegokolwiek linka nawet robiac to manualnie bo jest od razu ban, ja nie mowie o ordynarnym linkowaniu w pierwszym poscie (o ile to jest wogole mozliwe przy pierwszym) ale odpowiadasz na jakies posty, po paru chcesz dac linka i w wiekszosci przypadkow ban, jest sens wogole inwestowania w dzisiejszych realiach w Rumaka do celow innych niz postowanie na niemoderowanych smietnikach i pompowania zapleczowek ? Ma ktos z Was jakies spektakularne efekty dzisiaj korzystajac z najnowszej wersji ?

Korzystam od lat z GSA SER ale efekty sa zalosne, znacznie lepsze efekty daje dzis manipulacja CTRem i guest posting na mocnych serwisach.

---------------

netPOINT - sklepy internetowe / strony internetowe

Licencja to licencja – ona nie wygasa. Logujesz się do panelu klienta, opłacasz abonament i korzystasz. Możesz dodatkowo wykupić dostęp do bety XRumer 23, który już współpracuje z API AI i jest bardziej zaawansowany. Lub zaczekać, aż beta wejdzie w stable – wtedy będzie dostępna w panelu bez dodatkowych opłat, oprócz abonamentu. Jak to działa? Mówią, że całkiem dobrze. Ja wolę napisać szablon do Zenka konkretnie pod miejscówkę – można tam stworzyć nietypowy schemat, a także podpiąć ChatGPT i inne generatory

10 minut temu, MaxPan napisał(a):

dostęp do bety XRumer 23

Jakie będą zmiany w tej wersji?

10 minut temu, MaxPan napisał(a):

Zenka konkretnie pod miejscówkę

Korzystam z podobnego rozwiązania i tylko takie ma dla mnie sens.

Bo po co spamować po stronach które w ogóle nie mają żadnej wartości.

I o tą wartość pytaniem: czy najnowszy rumak będzie miał jakieś nowe, dodatkowe funkcje dzięki którym będzie łatwiejsze zdobycie wartościowych linków?

Cytat

Cytat

Wersja już jest dostępna zaloguj się na forum tam jest wszytko opisane, co w aktualnej wersji jest.

Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Nowy Xrumer 23 jest już dostępny, ale tylko w wersji beta. Za dostęp do tej wersji trzeba zapłacić – w panelu klienta masz napisane, ile. Jest również wcześniejsza wersja stable, która działa całkiem nieźle jak na obecne realia w SEO.

Co do wartościowych linków z publicznych miejscówek, to powiem szczerze – wolę Zenka. Tych miejscówek nie ma dużo i ich liczba ciągle się kurczy. Xrumer obecnie wykorzystuje do linkowania zaplecza oraz podlinkowania linków ze średniej jakości miejscówek. Do docelowych stron Xrumerem nie linkuję – szablonami Zenka tak, swoimi makrosami do Xneolinks również.

Oczywiście nie jestem alfą i omegą, może ktoś ma inne doświadczenie. Może i nie mam racji. Ale aktualnie wolę inwestować we własne zaplecza i lepsze publiczne miejscówki, na których, żeby zapostować link, trzeba niestandardowych rozwiązań