cenzura Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nie była, klient ją postawił dla testów systemu - całkowita nówka. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mozesz przeczytac wyniki moich testow xrumera. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek2008 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A ja podbiję tutaj bo podobna tematyka.... Jak wypada na tle Xrumera inny soft: Senuke ? Podobno też daje radę a koszta dużo mniejsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To zupelnie inne narzedzie... to tak jakbys porownywal np . autobus do przewozenia dzieci i hulajnoge... Oba narzedzia sa warte swojej ceny. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Z Senuke dopiero zaczynam korzystać wiem jeszcze nie wiem jak to urządzenie będzie się spisywało Mam pytanie odnośnie Xrummera. Powiedzmy, że wczytałem sobie 2tyś. for z czego successful to 1400. Klikam na succesfful[1400] i otwiera mi się plik jakieś_id.txt. i w każdej linii jest link z dodatkowym tekstem np.: https://adres_strony.de/phpBB2/viewtopic.ph...214532#39214532 Result: success (from first page); Zapisuje się gdzieś lista ale bez tych śmiesznych dodatków tekstowych? Bo teraz jakbym chciał wczytać do np. PingSeoMaster to musiałbym usuwać te dodatkowe teksty. Z tego co się orientuje to można pingować w Xrummer ale nie w mojej wersji ;p ;p Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Czy wedlug was (szczegolnie Ciebie: it_management) xrumer lepiej pozycjonuje na nowym silniku google coffeina? Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ^ Główny czynnik znajduje się między ekranem a krzesłem. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykap Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja juz sie troche bawie rejestracje itd... chociaz nie mam wersji na kompie tylko jade z serwera vps. Spisuje sie calkiem niezle... gdzies bylo pytanie ile linkow mozna zindeksowac ;] a odpowiedz taka, ze od grama. zwlaszcza, ze niedlugo wychodzi wersja 7.0... tylko jeszcze bot-master walczy z captcha i googlem. Nowy hrefer nie nadaje sie do sciagania adresow z google'a (przynajmniej nie bez modowania), ale baza z yahoo tez jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 arve_lek napisał(a): https://adres_strony.de/phpBB2/viewtopic.ph...214532#39214532 Result: success (from first page); Bo teraz jakbym chciał wczytać do np. PingSeoMaster to musiałbym usuwać te dodatkowe teksty. Wyślij mi na PM parę winklów z sukcesem i porażką i zrobię programik do ich filtrowania jak będzie taka potrzeba. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 it, co to są dokładniej parasite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) wypozycjonowany twój spam umieszczony na cudzej domenie, najczęściej mocnej .edu często z automatycznym przekierowaniem użytkowników (bez przekierowywania googlebota) na właściwą stronę a jak przekierowanie jest niemożliwe to z wielkim linkiem na górze Edytowane 21 Czerwca 2010 przez pawloski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Mion nie ma potrzeby tworzenia softu - wystarczy zaznaczyc jedna opcje w advanced... (odchaczyc detailed results) https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ^ Albo użyć funkcji do filtrowania/analizy baz. Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Dupa_zbita napisał(a): Kupujesz zlinsky? Co to "zlinsky"? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cytat Mion nie ma potrzeby tworzenia softu - wystarczy zaznaczyc jedna opcje w advanced... (odchaczyc detailed results) Tego niestety zrobić nie mogę;p Cytat ^ Albo użyć funkcji do filtrowania/analizy baz. Mógłbyś napisać jak odfiltrować linki z niepotrzebnego tekstu? Ja robię zawsze w notepad++. Zamieniam niepotrzebne teksty na "nic" Dzisiaj spotykam się z kumplem to może powie mi jak w php taki dodatkowy tekst kasować. Choć jakbym się uparł to sam by to zrobił Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi