Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

@arve_lek jak sobie nie poradzisz z tymi linkami to daj znać na PM

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@arve_lek jak sobie nie poradzisz z tymi linkami to daj znać na PM

Już prawie mam napisany skrypt do usuwania zbędnego tekstu. :-) Martwi mnie tylko jedna rzecz dotycząca PingSeoMaster ale to już prywatną wiadomość zaraz ci wyślę.

wczytaj do excela z separatorem " " i wszystko będziesz miał w osobnych kolumnach .. wink.gif

Zawsze to jest jakaś alternatywa ale za dużo roboty ;) Wolę poświęci czas na napisanie prostego skryptu z pomocą kolegów ;)

link database analysis tool : )

Tyle to i ja wiem :) Tylko, że próbowałem użyć tego odfiltrowywania ale coś mi się nie udawało. Może robiłem coś źle dlatego jakbyś mógł napisać jak usunąć wszystko co znajduję się po słowie Results łącznie z tym słowem to byłbym bardzo wdzięczny.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja mam taką małą prośbę do osób, które korzystają z Xrummera. Czy istnieje jakaś szansa aby ktoś przesłał mi przykładowy plik .xml z folderu Projects ? Dane oczywiście najlepiej zmienić na zmyślone :)

Z góry dziękuje.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zapisuje się gdzieś lista ale bez tych śmiesznych dodatków tekstowych? Bo teraz jakbym chciał wczytać do np. PingSeoMaster to musiałbym usuwać te dodatkowe teksty.

csv

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Po prostu mam wersję cracked dlatego nie mogę wejść w opcje :) Nie jestem z tego faktu zadowolony bo popełniam przestępstwo. Ogólnie to mam większość rzeczy nielegalnych. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie stać na wykupienie licencji do programów, które mam na dysku.

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Po prostu mam wersję cracked dlatego nie mogę wejść w opcje :) Nie jestem z tego faktu zadowolony bo popełniam przestępstwo. Ogólnie to mam większość rzeczy nielegalnych. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie stać na wykupienie licencji do programów, które mam na dysku.

a true crypta chociaz uzywasz ? :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Próbowałem zaszyfrować wszystkie partycje ale nie mogłem bo mam XP. Będę musiał wszystkie dane z dysku niesystemowego przekopiować na stacjonarny komputer i dopiero wtedy zaszyfrować. Partycję systemową mam zaszyfrowaną.

Wątek schodzi z tematu :)

Dlatego zapytam się coś o XR. Co by tutaj zapytać..... Nie mam pojęcia albo tak z czystej ciekawości zapytam. Ile dziennie profili tworzycie (edit: mam nadzieję, że nie było takiego pytania :))?

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Dlatego zapytam się coś o XR. Co by tutaj zapytać..... Nie mam pojęcia albo tak z czystej ciekawości zapytam. Ile dziennie profili tworzycie (edit: mam nadzieję, że nie było takiego pytania :))?

w przypadku xr to na pytanie ile linkow/profili tworzycie w moim przypadku odpowiedzia jest ILE SIE DA :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif