Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

teoretycznie możesz mieć 2 kopie na jednym serwie odpalone - jedna do dodawania linków a jedna do zbierania adresów (za to licencji nikomu nie zabrali) ale na 3 kopie już potrzebujesz 2 licencje chyba że dogadasz się inaczej (najlepiej kontakt ICQ)

Przed zakupem lepiej napisać i pogadać sobie co się chce zrobić bo można szybko stracić licencje - pewnie jak byś znalazł logiczne zastosowanie dla 3 kopi to by pozwolili

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak to Kojotek jakies 2-3 tygodnie przyznales nie posiadasz licencji Xrumera. Nie wprowadzaj userow forum w blad.

Xrumer nie zbiera linkow ,zbiera je zupelnie inna aplikacja : hrefer

kazda licencja xrumera = mozliwosc uruchamiania xrumera na 2 maszynach jednoczesnie (+sa dodatkowe warunki co do zmiany tych maszyn na inne ).

majac 1 licencje mozna xr odpalic JEDNOCZESNIE na dwu serverach z tego co pamietam jest to weryfikowane po ip, przy pierwszym odpaleniu xr na serverze generuje on sobie licencje na podstawie sprzetu i loginu i hasla,

jest ograniczona ilosc takich 'generacji' na miesiac, mi np po 2 krotnej zmianie servera w ciagu jednego miesiaca, odpalaniu na laptopie i gdzies tam jeszcze nie chceli wygenerowac kolejnej licki przez 20 pare dni az tamte wyexpirowaly, jak juz jest licka to xr mozna na tym konkretnym serverze odpalac i 100 razy dziennie, mozna wlaczac i wylaczac jak ktos lubi :tancze:

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Jak to Kojotek jakies 2-3 tygodnie przyznales nie posiadasz licencji Xrumera. Nie wprowadzaj userow forum w blad.

Możesz mi pokazać gdzie takie coś powiedziałem ? - chyba osoby Ci się pomyliły. Bo jeśli chodzi Ci o PW to przypominam że napisałeś do mnie czy mógł bym ci jedną kopie udostępnić (zaznaczam to Ty pisałeś do mnie o licencje nie ja do Ciebie) i wyszło nie porozumienie kto komu co ma udostępnić. Podsumowując staneło na tym że Ci nie udostępnię bo nie mam żadnej wolnej - należy to rozumieć że dla Ciebie nie mam żadnej wolnej licencji którą mógł bym się podzielić, a nie że nie mam xR. Moja zabawa z xR zaczęła się na etapie 3 - i jakoś nie kojarzę Ciebie z tamtych czasów pod tym nickiem przynajmniej. Rozumiem że boli Cię że tracisz klientów bo każdemu powtarzam że nie warto kupować blasta u Ciebie i innych sprzedawców (sam nikomu nie sprzedaję i nie robię blastów - nie bawię się w takie zabawy), że jak ktoś ma maszynkę do robienia kasy to się nią nie chwali na lewo i prawo, rozumiem że masz frustracje że musisz wciskać ludzią bajeczki żeby zarobić te kilka złotych ale frustracje proponuję wyładowywać na grach w automaty.

Zapomniałeś dodać że xR obecnie nie zbiera prawidłowo linków miejsc gdzie dodałeś posta a sam xhref jest do bani jeśli chodzi o Google. Zapomniałeś też o dodatkowych opcjach w xR jakie są i wymagają oddzielnego odpalenia xR bez procesu ładowania linków i jeszcze kilku innych opcjach z których zapewne nie korzystasz.

Proszę nie wkładaj w moje usta słów których nigdy nie wypowiedziałem bo to nikomu na dobre nie wyjdzie.

Edytowane przez Kojotek_OX

Możemy łatwo zweryfikować Twoje słowa , wystarczy że podasz login na https://botmaster-forum.net/ i zobaczymy date rejestracji.

Wszyscy na forum widzą, że jak gram w sposob otwarty, mozna do mnie zadzwonic i zawsze porozmawiac o metodach seo. Xrumer jest tylko narzedziem i powtarzam to kazdej osobie/firmie.

Co do ilosci klientów jest wrecz odwrotnie , caly czas ich zyskuje , więc Twoja teoria o frustracji jest bardzo bledna.

Moja baza for w tej chwili jest wieksza od 2 najwiekszych konkurentów na BHW :

https://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/...nantaprong.html

i :

https://www.xrumerseo.com/

Href jest obecnie najskuteczniejszym i najwydajnieszym narzedziem do harvestowania url (Scrapebox nawet sie nie umywa bo filtruje listę po zebraniu , przy liscie wielkosci 45 mln rekordow - daje nam to 45 roznych plikow ).

Kazdy kto zawodowo korzysta z xrumera linki veryfikuje albo scraperboxem albo narzedziem wbudowanym w xrumera.

Chlopaki nie ma sie o co klocic przeciez. Co to za roznica od kiedy kto ma Xrumera? Przeciez moze go kazdy kupic jutro, a za tydzien sie okaze, ze ma lepsza baze i lepiej z niego korzysta niz Wy mimo, ze go macie kilka lat :)

Co do sprzedazy blastow to nei ma w tym nic zlego - ktos ma wolne zasoby to sprzedaje. Jak widac zapotrzebowanie na tego typu uslugi sa duze, a latwiej nei raz wydac $50 na blasta niz kupowac samego Xrumera.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeśli mówimy o domowym łączu to ja mam oficjalnie 40/8:

Francja:

861844624.png

Niemcy:

861845458.png

Azja:

861846388.png

Rosja:

861847326.png

Zachodnie USA:

861847920.png

Wschodnie USA:

861848536.png

Jak widać widełki są spore i nie można mówić że tyle i tyle jest OK - np zeto daje łącza 80 a z tego co wiem już na europę jest ledwo 5 MB o stanach nie wspomnę. Niestety dużo będzie zależeć od list jakie masz i lokalizacji serwerów oraz czy będziesz postował z zakładaniem nowych kont czy bez, czy to będą tylko forma itd

Edytowane przez Kojotek_OX

I znowu ciśnienie rośnie jak w kompresorze.... tylko, że całkiem niepotrzebnie :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii