Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się jeszcze nie udało złapać filtra.. ;) Chociaż dzisiaj testuje czy przypadkiem nie złapie..Dość spore postowanie na 1 anchor + 950 k pkt gotlink. Będzie albo filtr albo TOP 10 :)

Edytowane przez dawstaw

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

A to ciekawe...Nie ma to jak dostać się na spam liste...Warto sprawdzić czy was tam przypadkiem nie ma... ;)

https://www.projecthoneypot.org/list_of_ips...l80&ctry=PL

A tu statystyki pokazujące kto najbardziej spamuje :)

https://www.projecthoneypot.org/statistics.php

Edytowane przez dawstaw

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Jako, że zaciekawiliście mnie tym programem mam krótkie pytanka dla osób w nim dobrze obeznanych ;)

Co to są parasite?? Jak je zakładacie??

Czy linkowanie precli, wpisów do precli to zbyt duże ryzyko? Czy jednak xR jest bardziej stworzony by linkować spam'y (chłamy) a dopiero spamy linują precle i wpisy?

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

ściągnąłem sobie demo i nie jestem przekonany.

Większość wpisów się nie dodaje (rozumiem, trzeba popracować nad bazą - ok). W pomyślnie dodanych ląduje około 10%.

Ale gorsze jest to, że w większości wpisów, które dodały się "dobrze", są linki typu:

https://forum.securetrends.co.il/newthread.php?fid=4

https://www.chinese-lessons.com/taolun/post...e=post&f=13

https://vimas.com/ipb/index.php?act=post&am...ew_post&f=3

- czyli wyskakuje link do formularza.

Wszyscy program sobie zachwalają, więc pewnie ja coś źle robię, tylko co?

Z tego co widzę jesteś już zaawansowanym użytkownikiem Xrumera. Możesz młokosowi troszkę więcej napisać?

1 godzina konsultacji = 100 Euro :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W skrocie chodzi o to, ze demo jest tylko po to, zebys zobaczyl zasadniczo, ze program sie uruchamia i nic wiecej tym nie sprawdzisz. Dlatego nie mozesz patrzec na skutecznosc Xrumera po obejzeniu dema.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

1.zla baza for

2.brak modyfikacji plikow xas i kilku innych

Zastanawiam się nad celem Twojej działalnoci tutaj promującej Xrumera. Na wielu wątkach częstujesz wszystkich naokoło informacjami jakie lepiej zachować dla siebie, wszystkich instruujesz, demonstrujesz jak skuteczny jest Xrumer. Udajesz, że robisz testy, ale skoro zajmujesz się tym już długo, to dokładnie znasz możliwości i wiesz jakie będą wyniki testów. Jednocześnie odstraszasz wszystkich od kupna - stałe koszty niezatapialnych serwerów itp

Nie wiem. Nie masz własnego sposobu na zarobek na tym ? Szukasz zleceń od tutejszej gawiedzi ? Niezbyt w to wierzę, bo to groszowy zarobek, chociaż biorąc pod uwagę ofertę na Allegro ( to Twoja ?).... Szukasz klienta na Twoje bazy za 100K PLN ? Zatrudnienia za xxK PLN ?

Nie mam pojęcia, ale bez wątpienia Twoje działania są co najmniej kontrowersyjne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

demo jest tylko po to, zebys zobaczyl zasadniczo, ze program sie uruchamia i nic wiecej

demo jest po to, żeby obejrzeć skuteczność, szczególnie jeśli mówimy o narzędziu za 2 tysi :D

Niech postuje o du**e maryny, ale niech postuje skutecznie. Zresztą dostęp do edycji plików o których pisze it_management jest w demie.

Nie potrzebujesz dema, bo sa rekomendacje wielu uzytkownikow. Autorowi Xrumera nie zalezy, czy Ci sie podoba dema i czy dziala skutecznie, wazne jes, ze program dziala. Z tego co czytalem od innych uzytkownikow to wlasnie demem nic nie zwojujesz wiec jak juz chcesz widziec skutecznosc to kup sobie blasta za $30 i zobaczysz ile linkow dodalo.

@mario z tego co wiem to na Allegro jest oferta uzytkownika Dupa_zbita. Co w tym zlego, ze ktos sie dzieli wiedza? Widze tutaj takie typowo polskie zachowanie - ktos cos daje to juz trzeba szukac podstepu. Jak nie ma testow i rzeczowych rozmow to sie ludzie denerwuja, ze na forum jest lanie wody i nic sie nie mozna dowiedziec, natomiast jak ludzie sie czyms dziela konkretnym to zaraz tez trzeba szukac w tym czegos zlego. Czas chyba odpoczac od komputera :D

it_management dzieki takim poradom na pewno tez zyska kilka zamowien na blasty, ale tak jak piszesz nie sa to jakies duze kwoty, ale mam przeczucie, ze za kilka miesiecy bedzie swiadczyl uslugi pozycjonowania i bedzie mial wyrobiona marke na forum. Kazdy moze powiedziec jaka dana fraza jest dla niego latwa i jakie to on ma sposoby, ale tylko on jako jedyny prowadzi test i pokazuje jak sie wybija na fraze 'pozycjonowanie', co moze bardzo skutecznie przekonac przyszlych klientow.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Demo jest nie po to by zobaczyć skuteczność, a poznać możliwości :D

Jak IT podkreślił to wiele razy, to jest tylko narzędzie, bez dobrych baz i modyfikacji jego skuteczność może być zerowa.

Po co to robi? Sprzedaje blasty, więc chyba to logiczne, że dzieli sie wynikami, a nie udostepnia baz i nie mówi co, jak i gdzie - co nie jest złe, bo przy okazji widać dzialanie narzędzia w połaczeniu z innymi, o ktorych też pisze :D

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

natomiast jak ludzie sie czyms dziela konkretnym to zaraz tez trzeba szukac w tym czegos zlego. Czas chyba odpoczac od komputera :D

a Ty już odpoczywałeś? bo ja tak. Nigdzie nie napisałem, że szukam czegoś ZŁEGO. To takie polskie - jak ktoś od razu mierzy innych swoją miarą.

it_management dzieki takim poradom na pewno tez zyska kilka zamowien na blasty

dzięki darmowym poradom to może sobie co najwyżej wyhodować konkurencje, która wydatnie obniży koszty usługi 'pozycjonowania' Xrumerem. Widać już spory ruch nowych właścicieli Xrumerów... Teraz WSZYSCY będą 'blastować' - hehehehe , nawet na frazy tupu "Agencja towarzyska w Biłgoraju"

Ktoś łebski, kto używa od kilku lat Xrumera w d.... ma klientów na 'blasty' i 'zarobek' z takiej działalności, bo robi kasiorę większą bez użerania się z polskim klientami.

M

Edytowane przez mario1973

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting