Skocz do zawartości

XRumer 12.0 Elit + Xevil Ultra 4.0

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

czy to jakis blad czy poprostu tak to dziala

Tak, błąd. Użytkownika :)

Sprawdź jakie wymagania ma CMS do którego dodajesz. Prawdopodobnie "ręczny" nick lepiej się w to wpisuje niż z automatu.

Wystarczy dopasować generowanie automatu do wymagań miejscówek.

Pozdrawiam,

eM

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Dodam tylko że generowany login też może być naturalnie-podobny, wystarczy na początku wpisać naturalne imię a resztę ( wliczając założona długość) dać generowana 

przykład

Antoni#gennick[dtmgbofl,2,3]

da 

AntoniTS
AntoniAbs
AntoniKox

generowanie tak jak podal Max chodzi ok ale np {Jeremya|Tommya|Marcusa}#random[A..Z]#random[A..Z]  czy  samo {Jeremya|Tommya|Marcusa} i nawet jesli nicki generowane czy w synonimach maja ok 10 znakow to skutecznosc jest dozo niższa niz po wpisaniu na sztywno nicku albo przy sposobie podanym przez Maxa .  I jeszcze takie pytanie - tworze projekt odpalam taylko na tworzenie profili po ukonczeniu chce ponowic go jeszcze kilkukrotnie na tej samej liscie wiec w planiscie ustwiam zeby po zakonczonym postowaniu zaczal postowac od poczatku i tak sie dzieje tylko ze po sprawdzeniu utworzonych profili to tworzy mi same duplikaty , natomiast gdy po jednym przebiegu w ustawieniach zmienie generowanie innych nickow to juz duplikatow nie tworzy . Jak moge to zautomatyzowac zebym po kazdym przebiegu nie zmieniac nicka przeciez powinny byc one i tak generowane inne automatycznie, mam cos zmienic w ustawieniach - zaloguj sie z aktualnego konta jesli nick jest uzywany czy moze wylaczyc edycje profilu ? próbowałem rozne opcje ale i tak nic to nie daje

i zawartość listy powielić w jednym pliku ile razy potrzebujesz ... i gotowe ;)

I jeszcze maila na catchallu by pasowało dać do tego.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no ok czyli glownie chodzi zeby zmieniac maila tak ? zeby twozylo inne profile a nie robilo duplikacji porzedniego ? bo jesli tak to rownie dobrze po jednym przebiegu zmienie tylko maila puszczam dodawanie od nowa na tej samej liscie i tez powinno mi tworzyc juz inne profile a tak sie nie dzieje tylko dalej tworzy duplikaty , inne profile zaczyna tworzyc dopiero jak zmienie tez np jedna literke w generowanym nickuczyli np Antoni#gennick[dtmgbofl,2,3] na Bntoni#gennick[dtmgbofl,2,3]

Zrób x profili i ustaw harmonogram.

Tzn projektów a nie profili.

Edytowane przez blake

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

tak wczesniej robilem Blake ale pozniej jak juz przeleci wszystkie projekty i chce puscic kolejny raz to musze zmienic przynajmniej jedna literke w niku w kazdym projekcie zeby ne robilo duplikatow co jest dla mnie troche niezrozumiale bo nicki tak czy tak powinny byc inne generowane i niby sa ale mimo to tworzy duplikaty , u mnie sytuacje rozwiazuje wygenerowanie sobie nickow i wgranie do projektu przez #file_links

• 3 tygodnie później...

Pogadaj z supportem, rosyjska wersja też ma język angielski więc może Tobie aktywują ale wtedy support masz przełączony na inne człowieka, on nie gada po angielsku ( suport angielski i rosyjski to 2 rożne osoby). Nie wiem jak jest teraz wcześniej nie za bardzo chcieli tam puszczać bo bałagan się robi jak ktoś zaczyna prze translator pisiać i pytać jakie przyciski przyciskać :D

• Like 1